Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zoeken en vinden

Een snelle zoekfunctie

We horen veel zorginstellingen zeggen dat de zoekfunctie in het huidige intranet niet goed werkt. Daarom hebben wij veel aandacht besteed aan een goede zoekfunctie! Alle informatie die op ons sociaal intranet geplaatst wordt, of het nu een pagina, een profiel van een medewerker of de inhoud van een bestand is, kan middels één zoekopdracht snel en intuïtief gevonden worden. Op deze wijze maak je het jouw medewerkers nog makkelijker om informatie te vinden, wat zal resulteren in een hogere tevredenheid (dus draagvlak) en beter gebruik van het intranet. Veel klanten zijn erg enthousiast over de wijze waarop onze zoekfunctie werkt.

zoeken in externe bronnen

We hebben onze zoekfunctie zo gemaakt dat deze heel eenvoudig in andere bronnen kan zoeken en de resultaten tonen. Denk hierbij aan het direct vindbaar maken van:

  • Vilans protocollen;
  • Topdesk tickets en kennisbank items;
  • jouw documenten in je Document Management Systeem (DMS) zoals Zenya (voorheen iProva), Inception, Office / Microsoft 365 en Manualmaster;
  • Office / Microsoft 365 data zoals agenda items, taken, e-mail etc.;

En nog veel meer, zie hieronder.

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact