Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Werken-bij websites

Veel zorginstellingen zijn op zoek naar extra medewerkers, stagiaires of vrijwilligers. Het recruitment proces kost een organisatie vaak veel tijd en geld. Daarnaast is het voor werkzoekenden ook niet altijd inzichtelijk welke vacatures er worden aangeboden. Met een werken-bij website zorg je voor een prominente plek voor de vacatures van jouw organisatie en kun je meer laten zien van de cultuur binnen de organisatie. Bovendien schept het duidelijkheid tussen het zorgaanbod en de vacatures, waardoor zorgzoekenden gemakkelijker de benodigde hulp vinden terwijl werkzoekenden zien hoe ze waarde kunnen toevoegen. Het is de perfecte plek om je organisatie te profileren als goede zorgverlener én goede werkgever. Dan weten werkzoekenden niet alleen of de functie, maar ook de organisatie bij hen past.

Voorbeelden van succesvolle werken-bij websites

 • Werken bij website 's Heeren Loo

 • Werken bij website Zozijn

 • Werken bij website Sius

 • Werken bij website Ikazia

De mogelijkheden van een werken-bij website

 • Vacatures plaatsen

  Het plaatsen van vacatures gaat heel gemakkelijk met ons gebruiksvriendelijke CMS. Omdat het een zeer intuïtief systeem is heeft u geen enkele uitleg nodig om snel nieuwe vacatures op de werken-bij website te kunnen plaatsen.

 • Vacatures vinden en solliciteren

  De werken-bij website heeft een eenvoudige zoekfunctie waarmee bezoekers snel de juiste vacature vinden die bij hen past. Met een laagdrempelig sollicitatieformulier kunnen bezoekers direct solliciteren door hun brief en CV te uploaden. De sollicitaties worden netjes verzameld in het CMS van de website waarna je ze kunt behandelen.

 • Vacaturenotificaties

  Wanneer een bezoeker geen passende vacature gevonden heeft, kan diegene zich aanmelden voor vacaturenotificaties. Wanneer er vervolgens een nieuwe vacature op de werken-bij website gepubliceerd wordt, ontvangt de potentiële medewerker direct een e-mailbericht.

 • Koppeling met jouw HRM-software

  Vaak hebben organisaties een of HRM- of ATS-softwarepakket in gebruik waarin alle data van vacatures, sollicitaties en kandidaten zijn vastgelegd. Onze werken-bij websites zijn eenvoudig te koppelen aan back-office systemen zoals Youforce, Tangram, Afas, Hireserve en Zorgselect.

onze hrm-koppelingen

Visma | Raet

Ben je van plan om je vacatures binnen Visma | Raet toegankelijk te maken voor zowel je huidige als nieuwe medewerkers, via je intranet of website? En je daarbij geen zorgen maken om beveiliging, up-to-date informatie en naadloze integratie? Dan hebben wij precies de juiste oplossing voor jou!

Tangram

Heb je jouw vacatures in Tangram en wil je ze via het intranet of website beschikbaar stellen aan je bestaande of nieuwe medewerkers? Zonder dat je moet nagaan of dat met de veiligheid en actualiteit wel goed gaat? Op onze werken-bij website integreren wij het allemaal.

Zorgselect

Wil je je Zorgselect vacatures via je website of portaal beschikbaar stellen aan je (potentiële) medewerkers? Dan hebben wij wel wat moois voor je. En wees gerust wij nemen alle zorgen omtrent actualiteit, beveiliging en monitoring uit handen.

Een website voor iedereen toegankelijk

Onze werken-bij websites voor de zorg bouwen we uiteraard ook volgens de officiële richtlijnen. Het WAI (Web Accessibility Initiative), heeft de WCAG 2.1 richtlijnen opgesteld zodat er digitale toegankelijkheid voor iedereen is. Vrijwel alle andere richtlijnen zoals o.a. drempelvrij.nl en de nieuwe Europese standaard EN 301 549 zijn daarop gebaseerd. Lees meer >

Waarom een werken-bij website van a&m?

Een website van a&m impact onderscheidt zich op meerdere vlakken van andere aanbieders. Met een uitgebreid portfolio van meer dan 200 zorgklanten beschikken we over een diepgaand inzicht in de behoeften en uitdagingen van organisaties in de zorgsector. Dit stelt ons in staat om niet alleen te begrijpen wat er speelt, maar ook om deze inzichten om te zetten in effectieve, op maat gemaakte digitale oplossingen. Wat ons verder onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van onze oplossingen, maar ook onze toewijding aan een no-nonsense aanpak. Met een nuchtere kijk op zaken, de Achterhoekse mentaliteit van betrouwbaarheid en een vleugje humor, brengen we niet alleen succesvolle projecten voort, maar creëren we ook een plezierige ervaring voor onze klanten. Het persoonlijke aspect en de focus op het begrijpen van de specifieke behoeften van elke organisatie stellen ons in staat om websites te ontwikkelen die naadloos aansluiten op die behoeften, wat echt het verschil maakt in de diensten die wij bieden ten opzichte van andere aanbieders.

Wie gingen je voor?

Klaar om te gaan werven?

Kim denkt graag met je me

Kim
van Manen
Relatiemanager
[javascript protected email address]
Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact