Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Demo aanvragen

Een digitale werkplek is volledig aanpasbaar aan de behoeften van elke organisatie. Om je een duidelijk beeld te geven van hoe een digitale werkplek er specifiek voor jouw organisatie uit zou kunnen zien, bieden wij graag een voorbeeld van de digitale werkplek aan. Je kunt bij ons vrijblijvend een demo aanvragen. Voordat we je meenemen door de digitale werkplek tijdens de demo, willen we je eerst uitleggen wat een digitale werkplek is en welke mogelijkheden het biedt.

een werkplek voorbeeld specifiek voor jouw organisatie

Natuurlijk kunnen we je van alles vertellen over ons digitale werkplek, maar zien is geloven. Wanneer we je een werkplekvoorbeeld laten zien, nemen we bij a&m impact graag de tijd om je stap voor stap door alle mogelijkheden te loodsen. Je kunt zelf ook rondkijken binnen het intranet, want hands-on ervaring zegt meer dan woorden. We komen graag langs bij jouw zorgorganisatie, zodat we meteen een idee krijgen van het bedrijf en het team. Of je bent welkom op ons kantoor in Doetinchem voor een demo onder het genot van een kop koffie, waar we je alles vertellen over onze digitale werkplek. Als online de demo volgen jou beter uitkomt, geen probleem, we delen graag ons scherm met je.

over a&m impact

Bij a&m impact richten we ons op de zorgsector. Dit doen we al sinds 1998 en vanaf die tijd hebben we al meer dan 200 zorginstellingen mogen bedienen. Door onze jarenlange focus op de zorg hebben we inmiddels veel praktische, hands-on ervaring opgedaan. Deze kennis en ervaring delen wij graag. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en we zorgen er dan ook voor dat we ons sociaal intranet én onze andere online communicatieoplossingen voor de zorg telkens blijven verbeteren. Dus mocht je een vraag hebben of eens willen sparren over de mogelijkheden om de interactie en betrokkenheid binnen jouw zorgorganisatie te verhogen, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag op weg!

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact