Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Onboarding nieuwe medewerkers

versterk je employer branding

Met de preboarding en onboarding module kun je nieuwe medewerkers een warm welkom geven in jouw organisatie. De module is een bepaalde periode voor en na de ‘Datum in dienst’ van de medewerker te activeren. Wanneer de medewerker in deze periode het sociaal intranet bezoekt, zal deze een aangepaste versie van het intranet zien met alleen maar informatie voor nieuwe medewerkers. En dus nog niet de normale informatie van het intranet.

functie en tijdafhankelijke content

We zien in praktijk vaak dat niet iedere nieuwe medewerker dezelfde informatie moet ontvangen. Daarom is informatie per functie(groep) in te stellen. Dus nieuwe managers kunnen andere informatie ontvangen dan begeleiders. Ook kun je per tijdvak andere informatie delen. Zo kun je in de eerste weken na het ondertekenen van het arbeidscontract andere informatie delen dan in de laatste week voordat iemand start of de eerste maand nadat ieder gestart is. Dit is allemaal naar eigen wens in te stellen.

interactieve content

Om het inwerkproces zo gevarieerd en aantrekkelijk mogelijk te maken, kan er tijdens het lezen van alle informatie ook vragen aan de nieuwe medewerkers gesteld worden. Op deze wijze kun je als organisatie focus op belangrijke elementen aanbrengen en kun je als nieuwe medewerker zien of je alles goed begrepen hebt. Als het gehele preboarding proces doorlopen is, kan de medewerker een pluim/oorkonde in zijn profiel krijgen. Zo is je nieuwe collega helemaal klaar om goed van start te gaan.

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact