Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Content actueel houden

Nog eenvoudiger content beheren

Met ons portaal is het mogelijk om contentbeheer door de hele organisatie te dragen met verschillende afdelingen. Contentbeheer wordt een soort vereniging van eigenaren, iedereen draagt bij. Hierdoor worden meer collega’s verantwoordelijk voor informatie. Ons portaal bevat een sterk content management systeem door alle functionaliteiten. Zo is het mogelijk om rechten en rollen toe te kennen aan gebruikers en content. Daarnaast is het erg handig om in te zien wat door wie is gewijzigd met het revisiebeheer.

Wat is de opruimcoach?

Het sociaal intranet beschikt over een opruimcoach om te zien of bepaalde content is verouderd en welke auteur hiervoor verantwoordelijk is. Met de Opruimcoach module kan alle of een deel van de informatie op het intranet voorzien worden van een eigenaar en een revisietermijn. Hiermee is het ook mogelijk om content over te dragen naar een andere collega bij bijvoorbeeld uitdiensttreding.

Voordelen

  • Zicht op actualiteit
    Om informatie actueel te kunnen houden is het van groot belang om goed zicht te hebben op de actualiteit. Daarom is voor iedere gebruiker die informatie toe kan voegen een overzicht beschikbaar, waarin in een oogopslag te zien is of er informatie verlopen is of binnenkort gaat verlopen.
  • Pushnotificaties
    Automatisch worden er (push)notificaties naar eigenaren verstuurd zodra informatie dreigt te verouderen. Op die manier houd je iedereen verantwoordelijk én op de hoogte van zijn/haar bestanden.
  • Actualiteit delen
    Wanneer de actualiteit eenmaal goed is ingeregeld, is het waardevol om deze ook met de gebruikers van het intranet te delen. Hiervoor is een opruimcoach widget ontwikkeld, waarmee de gebruiker kan zien wat de actualiteit is.
Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact