Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Collega's vinden en volgen

een smoelenboek

Het vinden en in contact blijven met collega's is in grotere organisaties een uitdaging. Helemaal als de organisatie meerdere locaties heeft. Welke collega is waar en wanneer werkzaam en hoe ziet diegene eruit? Deze uitdagingen hebben we met ons sociaal intranet opgelost. Al je collega's zijn heel snel en eenvoudig via het smoelenboek vindbaar en je kunt direct zien op welke locatie(s) ze wanneer werkzaam zijn. De bekende telefoonlijsten zijn hierdoor overbodig!

Voordelen

 • Profielen bekijken en beheren
  Je kan zelf op elk gewenst moment makkelijk de profielen van je collega's bekijken, daarnaast kan je ook eenvoudig je eigen pagina beheren. Met de filterfunctie kan je filteren op bijvoorbeeld functie, expertise, locatie etc. en deze personen eenvoudig exporteren, een e-mail of een nieuwsbrief sturen. Daarnaast kun je met de in- en uitdienst widget zien welke nieuwe collega's er komen of bestaande collega's gaan vertrekken.
 • Publicaties en certificaten
  Bekijk in het profiel van een collega ook welke publicaties diegene op intranet gedaan heeft en eigenaar van is. Maar ook behaalde certificaten, groepen etc. zijn allemaal te tonen. Samen met jou bepalen we hoe een profiel pagina van jouw intranet eruit komt te zien.
 • Jubilea en verjaardagen
  Voorkom het missen van verjaardagen en jubilea in je team of organisatie. Stuur ze direct een persoonlijke felicitatie of start een chatbericht.
 • Persoonlijke (chat) communicatie
  Naast het werken in groepen kunnen medewerkers 1-op-1 communiceren d.m.v. een chatfunctie. Hierbij kun je chatten zowel individueel als in groepsverband met elkaar chatten. Dit gebeurt op dezelfde laagdrempelige wijze als het plaatsen van berichten in groepen.
Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact