Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Handboeken en protocollen

handboeken en protocollen op je sociaal intranet

We zien veel zorginstellingen worstelen met het snel toegankelijk en doorzoekbaar maken en actueel houden van haar (kwaliteits)handboeken en protocollen. In onze ogen is het (sociaal) intranet hiervoor de geschikte plaats. Aangezien het intranet bij onze zorgklanten vaak het centrale startpunt is voor de medewerker en je hiermee makkelijk en snel alle aanwezige informatie kunt vinden, integreren we de bestaande (kwaliteits)handboeken en protocollen hier altijd in.

flexibiliteit

De ene zorginstellingen kiest ervoor om ze als documenten op het sociaal intranet te plaatsen (waarna ze doorzoekbaar worden) en de andere zet deze om naar losse intranet pagina's zodat medewerkers niet telkens documenten moeten downloaden en bekijken. Maar veel zorginstellingen kiezen ervoor om het bestaande kwaliteitssysteem in het intranet te integreren. Voor iedereen hebben we een passende oplossing binnen no-time klaar!

integratie kwaliteitssystemen

Voor veel zorginstellingen integreren we vaak de Vilans protocollen en hebben hiervoor een standaard koppeling op de plank liggen. Gebruik jij voor jouw (kwaliteits)handboeken en protocollen een systeem zoals Zenya (voorheen iProva) van Infoland, / Kompaz of ManualMaster? Dan hebben wij hier ook kant-en-klare koppelingen voor klaarliggen.

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact