Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Websites speciaal voor de zorg

Toegespitst op jouw specifieke doelgroep
Digitaal toegankelijk en gebruiksvriendelijk voor iedereen
Uniek ontwerp en eenvoudig CMS
Vraag een gesprek aan

Tijd voor een nieuwe zorg website? Bij a&m impact hebben we de afgelopen jaren veel websites voor zorginstellingen ontwikkeld. Bij ons ben je dan ook aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een professionele, gebruiksvriendelijke en veilige website voor jouw zorgorganisatie.

Soorten zorg websites

Als zorginstelling heb je met verschillende doelgroepen te maken. Zo zijn er in de eerste plaats je cliënten en hun verwanten, maar ook vrijwilligers en mensen die puur op zoek zijn naar kennis en daarvoor op jouw website terechtkomen. Verder heb je ook bezoekers die nog geen connectie hebben met jouw organisatie, maar daar wel naar op zoek zijn, bijvoorbeeld omdat je vacatures binnen je organisatie open hebt staan. Het is belangrijk dat je duidelijk en professioneel met al je doelgroepen communiceert. Een website is daarvoor een belangrijk middel. Bij a&m impact helpen we je graag met een zorg website die past bij jouw organisatie én de doelgroep die je wil benaderen. Daarvoor creëren wij verschillende soorten websites.

Hoe kan een website voor de zorg eruit zien?

 • Corporate website Ikazia

 • Corporate website Sius

 • Werken-bij website 's Heeren Loo

 • Corporate website NEO Huisartsenzorg

 • Corporate website Axion Continu

 • Multisite website Dokter Drenthe

 • Corporate website ASVZ

 • Corporate website Karakter

 • Vrijwilligerswebsite Siza

 • Corporate website Viattence

 • Corporate website RIBW

 • Werken-bij website Philadelphia

Waar moet je op letten bij een zorg website?

Met een breed klantenportfolio in zorg weten wij wel waar je op moet letten bij het creëren van een website. Waar heb je zelf behoefte aan en wat speelt er bij je doelgroep. Dat moet je in kaart gaan brengen. En verder?
Lees meer >

Hoe maken wij jouw website digitaal toegankelijk?

Onze zorg websites bouwen we uiteraard volgens de officiële richtlijnen. Het WAI (Web Accessibility Initiative), heeft de WCAG 2.1 richtlijnen opgesteld waaraan een toegankelijke website moet voldoen. Vrijwel alle andere richtlijnen zoals o.a. drempelvrij.nl en de nieuwe Europese standaard EN 301 549 zijn daarop gebaseerd.
Lees meer >

Waarom een zorgwebsite van a&m impact?

Een zorgwebsite van a&m impact, waarom is dat zo anders dan van een andere aanbieder? Nou, met meer dan 200 zorgklanten in ons portfolio weten wij als geen ander wat jouw organisatie nodig heeft. Wij weten wat er speelt én weten dat te vertalen naar passende digitale oplossingen. Maar dat niet alleen. Zo trots als wij zijn op onze oplossingen, zo trots zijn wij ook op ons team. Met onze nuchtere kijk op zaken, Achterhoekse mentaliteit van 'doen wat we zeggen en zeggen wat we doen' en een goede dosis humor is het project op zichzelf net zo tof als het eindresultaat. Werken met a&m impact is ook gewoon leuk! En hoewel digitaal net zo makkelijk is, spreken we ook graag persoonlijk af. Bij jullie, of bij ons in het prachtige Doetinchem. Samen brengen wij in kaart wat jouw organisatie nodig heeft en creëren we een website die aansluit bij die behoeftes.

Lees meer over a&m

wie gingen je voor?

Meer weten over de mogelijkheden?

Daan bespreekt het graag met je!

Daan
Derksen
Lead projectmanager websites
[javascript protected email address]
Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact