Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Cliëntenwebsites

Iedere zorgorganisatie heeft als doel haar cliënten zorg en steun te bieden, zodat zij het meeste uit het leven kunnen halen. Welke zorg iedereen nodig heeft verschilt per cliënt, maar wat zij (en hun verwanten) meestal willen is op de hoogte worden gehouden. Wat is het laatste nieuws in de organisatie? Welke baantjes of cursussen zij kunnen volgen? Hoe komen zij in contact met andere cliënten? Met een website speciaal ingericht voor cliënten, kun je als zorgorganisatie de binding met je belangrijkste doelgroep verdiepen. Dit type website is voorzien van een passende navigatie en vormgeving, zodat cliënten, ongeacht hun beperking, zelf de website kunnen gebruiken. Hoe tof dat je hen dat stukje zelfstandigheid kan bieden!

Hoe kan jouw cliëntenwebsite eruit zien?

Cliëntenwebsite

Mogelijkheden cliëntenwebsite

 • Actueel nieuws
  Voor cliënten is het fijn om te weten wat er speelt bij de organisatie waar zij aangesloten zijn, bijvoorbeeld over nieuwe maatregelen die zijn ingesteld of de opening van een nieuw dagcentrum waar ze terechtkunnen. Op een cliënten website kun je het actuele nieuws delen zodat alle cliënten altijd op de hoogte worden gehouden van de actualiteiten op de locatie(s) of in de regio. Ook is het mogelijk om alerts te ontvangen als er belangrijk nieuws wordt gedeeld.
 • Informatie op één overzichtelijke plek

  Naast actueel nieuws is er natuurlijk ook algemene informatie die altijd belangrijk is om te weten. Op een cliëntenwebsite kun je deze informatie beschikbaar stellen aan cliënten en verwanten. Zoals de behandelingen, woonlocaties, contactgegevens van de vertrouwenspersoon, of besluiten van de cliëntenraad. Alles is zelf te vinden door cliënten.

 • Activiteiten en evenementen
  Op locatie worden er vaak genoeg activiteiten georganiseerd waar cliënten en hun verwanten bij aan kunnen sluiten. Op een cliënt website heb je in één overzicht welke evenementen er op de locatie(s) of in de regio worden aangeboden. Inschrijven gaat gemakkelijk direct via de website. Daarnaast kun hier achteraf foto’s en video’s bekijken om het event nog even her te beleven.
 • Cursussen en opleidingen
  Het aanbod aan scholing en de geschikte middelen daarvoor, kunnen in één overzicht worden getoond op een cliënten website. Cliënten en verwanten kunnen in een oogopslag zien wat er wordt aangeboden op de locatie en in de regio en zich daar ook direct voor aanmelden.
 • Vacatures
  Sommige cliënten zijn naast zorg ook op zoek naar een vacature waarmee ze zelfstandigheid opbouwen. Op een cliënten website kan dit gemakkelijk in een overzicht worden weergegeven waardoor zoeken naar de passende vacature veel eenvoudiger is
 • Contact met elkaar

  Iedere doelgroep vindt steun bij gelijkgestemden, zo ook cliënten. Op een cliëntenwebsite kun je de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan groepen of chats om zo cliënten met elkaar te verbinden, ervaringen te delen en steun bij elkaar te vinden.

Een website door iedereen te gebruiken

Net als met al onze andere websites en applicaties zorgen wij ervoor dat een cliënten website voor iedereen toegankelijk is. Ongeacht een beperking, hardware, software, taal of locatie. Het WAI (Web Accessibility Initiative), heeft de WCAG 2.1 richtlijnen opgesteld waaraan een toegankelijke website moet voldoen. Vrijwel alle andere richtlijnen zoals o.a. drempelvrij.nl en de nieuwe Europese standaard EN 301 549 zijn daarop gebaseerd. Iedereen moet de website goed kunnen gebruiken, ook cliënten.
Lees meer >

Waarom een website van a&m impact?

Een zorgwebsite van a&m impact, waarom is dat zo anders dan van een andere aanbieder? Nou, met meer dan 200 zorgklanten in ons portfolio weten wij als geen ander wat jouw organisatie nodig heeft. Wij weten wat er speelt én weten dat te vertalen naar passende digitale oplossingen. Maar dat niet alleen. Zo trots als wij zijn op onze oplossingen, zo trots zijn wij ook op ons team. Met onze nuchtere kijk op zaken, Achterhoekse mentaliteit van 'doen wat we zeggen en zeggen wat we doen' en een goede dosis humor is het project op zichzelf net zo tof als het eindresultaat. Werken met a&m impact is ook gewoon leuk! En hoewel digitaal net zo makkelijk is, spreken we ook graag persoonlijk af. Bij jullie, of bij ons in het prachtige Doetinchem. Samen brengen wij in kaart wat jouw organisatie nodig heeft en creëren we een website die aansluit bij die behoeftes.

Meer over a&m
Meer weten over cliëntenwebsites?

Daan kan je er alles over vertellen

Daan
Derksen
Lead projectmanager websites
[javascript protected email address]
Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact