Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Corporate websites

Een website voor de zorg

Een corporate website kun je zien als het digitale visitekaartje van jouw organisatie. Het is de algemene website waar bezoekers alle informatie kunnen vinden die zij nodig hebben. Het is heel belangrijk om voor jouw website de juiste doelgroep te bepalen, zo kun je bezoekers met de juiste tone-of-voice aanspreken om hen te betrekken bij je organisatie. Het hoofddoel van een corporate website is een goed beeld geven van je organisatie zodat bezoekers kiezen voor zorg bij jouw organisatie.

Hoe kan een corporate website eruit zien?

 • Corporate website Viattence

 • Corporate website Karakter

 • Corporate website ASVZ

 • Corporate website Ikazia

Voordelen van een zorgwebsite

 • Overzichtelijke navigatie

  Binnen een paar klikken naar de gewenste informatie. Een goede corporate website gaat uit van de behoeftes van de bezoekers. Je moet potentiële doelgroepen aanspreken en herkenning creëren. Met een vraaggestuurde navigatie kun je dit realiseren.

 • Goede zoekfunctie

  Niets is zo vervelend voor bezoekers om eindeloos te moeten scrollen om de juiste informatie te vinden. Een goede navigatie is daarbij belangrijk, maar wat als dat niet werkt? Dan biedt een zoekbalk dé oplossing. Met één goedgeplaatste zoekopdracht direct vinden wat je zocht, dat is volgens ons een van de belangrijkste functionaliteiten van een website.

 • Snelheid & veiligheid

  Een website die maar eindeloos blijft laden is echt een dooddoener voor je website. Bezoekers klikken dan veel sneller weg omdat zij informatie direct beschikbaar willen hebben. Naast snelheid, moet een website echter ook veilig zijn. Vooral als je belangrijke gegevens achter moet laten, bijvoorbeeld als je een intake formulier invult. Wij zijn ISO en NEN gecertificeerd en zorgen er altijd voor dat jouw website aan alle veiligheid voldoet.

 • Gebruiksvriendelijke CMS

  Je content kunnen beheren zoals je graag zou willen! Met ons gebruiksvriendelijke CMS is het voor iedere beheerder eenvoudig om de website gemakkelijk te vullen en te veranderen. Met handige contentblokken kan iedereen, welk level van technische kennis je ook hebt, mooie content toevoegen aan jouw website wat het naar een hoger niveau kan tillen.

Gebruikersvriendelijk en digitaal toegankelijk

Onze websites voor de zorg bouwen we uiteraard ook volgens de officiële richtlijnen. Het WAI (Web Accessibility Initiative), heeft de WCAG 2.1 richtlijnen opgesteld zodat er digitale toegankelijkheid voor iedereen is. Vrijwel alle andere richtlijnen zoals o.a. drempelvrij.nl en de nieuwe Europese standaard EN 301 549 zijn daarop gebaseerd.
Lees meer >

Waarom een zorgwebsite van a&m impact?

Een zorgwebsite van a&m impact, waarom is dat zo anders dan van een andere aanbieder? Nou, met meer dan 200 zorgklanten in ons portfolio weten wij als geen ander wat jouw organisatie nodig heeft. Wij weten wat er speelt én weten dat te vertalen naar passende digitale oplossingen. Maar dat niet alleen. Zo trots als wij zijn op onze oplossingen, zo trots zijn wij ook op ons team. Met onze nuchtere kijk op zaken, Achterhoekse mentaliteit van 'doen wat we zeggen en zeggen wat we doen' en een goede dosis humor is het project op zichzelf net zo tof als het eindresultaat. Werken met a&m impact is ook gewoon leuk! En hoewel digitaal net zo makkelijk is, spreken we ook graag persoonlijk af. Bij jullie, of bij ons in het prachtige Doetinchem. Samen brengen wij in kaart wat jouw organisatie nodig heeft en creëren we een website die aansluit bij die behoeftes.

Lees meer over a&m

Wie gingen je voor?

Een digitaal visitekaartje afleveren?

Tom helpt je graag

Tom
Dellepoort
Operationeel directeur
[javascript protected email address]
Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact