Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Toegang tot applicaties

toegang tot applicaties via je sociaal intranet

Wil jij ook niet 1 portaal waarmee alle medewerkers de werkdag starten en waarop alle belangrijke zaken toegankelijk zijn? Dat hebben we met ons sociaal intranet gerealiseerd! Vroeger was het intranet vooral een plek waarop kennis en documenten werden opgehaald, maar tegenwoordig is het een online (web)werkplek waarin je zowel kennis als bestanden kan delen en tevens toegang hebt tot al je eigen applicaties.

Voordelen

  • single sign-on
    Ons sociaal intranet biedt een portaal van waaruit de toegang tot applicaties in één duidelijk overzicht geregeld is. Alle applicaties (bijv. HRM, plan- en rooster software en citrix) hebben een eigen tegel met single sign-on functionaliteit. Naast corporate applicaties, die de gebruiker ontvangt afhankelijk van zijn rechten, kunnen er ook eigen snelkoppelingen naar applicaties geplaatst worden.
  • super slimme hyperlinks
    Wij hebben super slimme hyperlinks ontwikkeld! Hiermee is het mogelijk om afhankelijk van allerlei factoren (zoals bijvoorbeeld het gebruikte apparaat, aanwezige lokale software, locatie, managed / unmanaged device) een ander type applicatie te starten. De gebruiker ziet altijd hetzelfde linkje maar kan na activeren een totaal andere applicatie met bijbehorende configuratie te zien krijgen.
  • ook toegang tot legacy applicaties
    Ook is het mogelijk om al je (legacy) Citrix en RDS applicaties in te lezen en op ons sociaal intranet te publiceren. Hiermee krijgt de gebruiker een seamless applicatie gepubliceerd.
Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact