Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Wie zijn wij

Ambitieus, nuchter, open en gezellig en...

Online creators voor de zorg

Hé, wat leuk dat je een kijkje neemt op de Over Ons-pagina van a&m impact! Ben je toch een beetje nieuwsgierig geworden naar het team achter de digitale communicatieoplossingen? Dat begrijpen we wel. Want wie maakt toch deze applicaties, hoe komen we aan die innovatieve ideeën en waar komt onze affiniteit met de zorgsector vandaan? We vertellen het je graag, want het is een mooi verhaal.

altijd al internetdiensten, maar dan net even anders

De wens om alles anders te doen dan de rest. Dat én de combinatie van development en design leidde in 1998 tot de oprichting van a&m impact. In het pittoreske dorpje Silvolde begonnen Arno en Marij (jazeker, daar komen de a en m vandaan) vanuit huis a&m impact. Het broer en zus duo ontwikkelde vanuit daar websites, webapplicaties en webshops en leverde webadvies. Na de oprichting groeide het bedrijf gestaag, kwamen er meer medewerkers, nieuwe locaties en services bij. Zo zijn we op een gegeven moment full service diensten aan gaan bieden. Naast websites en webapplicaties, konden klanten toen ook terecht bij a&m impact voor de marketing en social media.

focus op de zorg & het onderwijs

Vanaf 2014 zijn we een andere koers gaan varen en richtten wij onze aandacht op de zorgsector. In de afgelopen jaren zijn we daardoor uitgegroeid tot specialist op het gebied van digitale communicatie. Waarom wij hebben gekozen voor de zorg en het onderwijs? Omdat wij denken daar écht impact te kunnen maken door organisaties gebruiksvriendelijke oplossingen te bieden die het werk ondersteunt en waardoor er meer tijd overblijft voor dat wat echt belangrijk is: goede zorg verlenen en beter onderwijs geven.

Met meer dan 25 jaar ervaring en 200+ organisaties in de zorg en het onderwijs als klant, weten we wat er in de zorg en het onderwijs speelt en waar medewerkers mee worstelen. Op basis daarvan ontwikkelen wij constant door om tot de best passende oplossing te komen. Wij geloven namelijk dat je online het verschil kunt maken. Ons harde werk is zelfs bekroond met een plek in de Emerce 100: de beste bedrijven in e-business 2020, 2021, 2022 én 2023 in de categorie Digital agency fullservice middelgroot. Daar zijn we heel trots op!

de zorgverlener en zorgzoekenden ontzorgen

Onze oplossingen zijn er op gericht alle doelgroepen die betrokken zijn bij de zorg in Nederland zo goed mogelijk te helpen. Niemand wil toch eindeloos digitaal zoeken naar de juiste protocollen, documenten of collega’s, achterlopen met de laatste nieuwsupdates of uren bezig zijn met de administratie. Helemaal niet als er ook cliënten op je hulp wachten. Als zorgbehoevende wil je op een website een duidelijk overzicht hebben van het zorgaanbod, zodat je precies weet wat je nodig hebt. Eenvoudiger en efficiënter werken, daar streven wij naar. Helemaal nu online werken en zorg verlenen het nieuwe normaal is geworden en digitale communicatie nog belangrijker is. Bij a&m impact maken wij sociaal intranetten, websites en portalen om iedereen te ondersteunen in het proces rondom zorgverlening.

Onze kernwaarden

Pragmatisch

Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen. Daarbij gaan we doelgericht te werk. Vergaderen doen we het liefst alleen als het écht nodig is, want we zijn liever gewoon hard aan het werk om het best mogelijke product en service te leveren. Wij vinden het niet meer dan normaal dat er binnen 24 uur een antwoord is op vragen en de klant verder is geholpen.

Oprecht

Wij houden van open en eerlijke communicatie, zowel intern als extern. Naar klanten betekent dit een transparante houding over het proces en wat er van beide kanten verwacht wordt. Intern zijn alle lijnen open. Of je nu tegen de directeur of tegen de stagiaire praat, we behandelen elkaar allemaal hetzelfde en op een respectvolle manier. Geen vraag is dan ook te gek.

Lange termijn

Wij willen een band opbouwen met klanten zodat er een waardevol en langdurig partnership uit kan rollen. Wij steken dan ook veel tijd en aandacht in een prettige samenwerking waarin wij klaar staan voor de klant, meedenken over ontwikkelingen en samen tot mooie ideeën komen.

Nuchter

Wij zijn een echt Achterhoeks bedrijf met een nuchtere mentaliteit. We zeggen wat we doen en doen ook wat we zeggen. Geen gekke poespas, maar gewoon doen waar we voor staan. Al slaan we gekke, innovatieve ideeën zeker niet af!

Humor

We vinden plezier in je werk een van de belangrijkste factoren voor succes. Bij ons wordt er dan ook veel én vaak gelachen. Je collega’s zijn de mensen waar je het meest van je tijd mee doorbrengt gedurende de week, dan kan het maar beter gezellig zijn.

maar… wie is a&m impact?

Nog steeds heb je onze knappe koppen niet écht leren kennen. Daar gaan we verandering in brengen. a&m impact is een gedreven organisatie met een hecht team uit Doetinchem. We bestaan uit professionals die allemaal vanuit hun eigen specialisme werken en daardoor allemaal een belangrijke schakel vormen in ons team. We weten dat we samen meer kunnen dan alleen. Mede daarom gaan wij ook zo graag partnerships aan. Maar niet alleen met onze klanten en IT-partners willen wij langdurige relaties aangaan, ook met medewerkers gaan wij voor die lange termijn. Daarom investeren wij veel in ons team en zijn loyaliteit en vertrouwen zo belangrijk. Hard werken wordt altijd beloond. Al zit de sfeer ook wel goed hoor. ;) Die humor komt goed van pas op de werkvloer. We worden door onze medewerkers met een 9 beoordeeld als werkgever!

Onze drijfveren

Belangrijke drijfveren binnen ons team zijn flexibiliteit, vrijheid en zelfstandigheid. Wij streven er dan ook naar een werkomgeving te creëren waar dit mogelijk is. Want juist als je een beetje loslaat, kan er met een frisse blik worden gekeken en ontstaan er creatieve en innovatieve ideeën. Samen werken we aan onze oplossingen waardoor er genoeg ruimte is om elkaar naar een hoger niveau te tillen. En dat zijn allemaal pluspunten voor onze klanten, want zo maken de beste oplossingen.

Lees je dit en denk je nou, dat klinkt zo leuk, bij dat team wil ook horen! Check dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Nog meer weten?

Laat van je horen

Ben je na het lezen van ons verhaal enthousiast geworden om met ons aan de slag te gaan met een digitale communicatieoplossing die past bij jouw organisatie? Wij komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in, dan nemen wij contact op!

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact