Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Informatie delen

informatie delen

Het als zorginstelling delen van allerlei corporate informatie is met ons sociaal intranet een fluitje van een cent geworden! Zo kan er nieuws, informatie over afdelingen, locaties, evenementen, scholing, faq's en nog veel meer gedeeld worden zonder dat je hiervoor allerlei technische kennis moet hebben. Het intranet is niet alleen van de afdeling ICT of communicatie. Het is een soort vereniging van eigenaren, dus laat ze zelf content publiceren en onderhouden. Uiteraard kan de afdeling communicatie een oogje in het zeil houden.

Voordelen

Welke functionaliteiten het sociaal intranet biedt om zoveel én efficiënt mogelijk informatie te kunnen delen? Wat denk je van:

 • Personalisatie
  We personaliseren het intranet door onderdelen zoals nieuws, widgets, applicaties, groepen en bestanden a.d.h.v. het lidmaatschap van securitygroepen in te stellen. Hiermee creëren we een intranet op maat.
 • Nieuws
  Naast het algemene nieuws dat voor alle doelgroepen direct zichtbaar moet zijn, kan ook persoonlijk nieuws eenvoudig gedeeld worden. Afhankelijk van bijv. de sector of regio waarin iemand werkt, worden bepaalde nieuwsberichten getoond.
 • Evenementen
  Het beheren van aanmeldingen van evenementen, opleidingen en workshops kan heel veel tijd kosten. Medewerkers kunnen zich aanmelden zonder allerlei gegevens opnieuw in te moeten vullen.
 • Afdelingen en locaties
  Wie werkt er op welke afdeling en locatie en welke ondersteuning of diensten worden er geleverd? Deze vragen worden in deze onderdelen beantwoord.
 • Vacatures
  Dit biedt de medewerkers een kans om binnen de organisatie eens een andere functie te bekleden. Zowel interne- als externe vacatures worden hier gedeeld en worden vaak vanuit het bronsysteem zoals Afas, Youforce of Tangram gevoed.
 • Jubilea en verjaardagen
  Voorkom het missen van verjaardagen en jubilea in je team of organisatie.
 • Mediabibliotheek
  Wij vinden dat een intranet er visueel aantrekkelijk uit moet zijn zodat het uitnodigt om te gebruiken. Hierbij zijn goede afbeeldingen en video’s cruciaal. Daarom is er een bibliotheek functie aanwezig die door medewerkers gebruikt kunnen worden in bijv. profielen en groepen.
 • Social media integratie
  Wil je de laatste berichten van bijv. Facebook en Instagram met je medewerkers delen? Dan deel je deze heel eenvoudig via een widget. Maar ook de links naar je social media kanalen zijn direct in beeld.
Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact