Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Narrowcasting

Iedereen in je organisatie bereiken, ook zonder account!
Locatie specifieke content te publiceren
Demo aanvragen

Als verlengde van je sociaal intranet kunnen wij jouw actuele content via een intern TV-kanaal aan de medewerkers van je organisatie beschikbaar stellen met narrowcasting. Ook medewerkers die niet (vaak) met een pc werken hebben dan toegang tot deze belangrijke informatie van het intranet. Informatie is zo écht overal bereikbaar.

Mogelijkheden van narrowcasting

 • Relevante informatie inzichtelijk

  Met narrowcasting worden de laatste nieuwsberichten, actuele storingen, evenementen, vacatures en aan- en afwezigen in real time vanaf het intranet op een tv-scherm uitgelezen. Ook collega's die geen computer of telefoon bij de hand hebben, zijn zo altijd op de hoogte.

 • Locatiespecifieke content

  Zorg wordt vaak op verschillende locaties geleverd. Voor iedere locatie kan er specifieke informatie worden getoond op het scherm. Denk aan de aanwezige collega's, BHV'ers, activiteiten of het weer. Geen aparte locaties, maar wel aparte afdelingen? Ook daar kan onderscheidt in gemaakt worden.

 • Doorlopende nieuwsfeed

  Op het scherm kan een doorlopende nieuwsfeed worden getoond, die altijd zichtbaar is voor medewerkers. Zo ontwikkel je meer betrokkenheid van je medewerkers én van de aangesloten locaties bij jouw organisatie als geheel.

 • Eenvoudig te beheren vanuit het CMS

  Narrowcasting is gemaakt in hetzelfde CMS-systeem als onze andere oplossingen. Het beheer van de content op de schermen is dan ook gemakkelijk. Door middel van rechten is in te stellen wie wat mag beheren en publiceren.

 • Publicatie op meerdere systemen

  Het contentdeel van narrowcasting kan als presentatie op andere narrowcasting systemen gedeeld worden. Je kan zelf per presentatie instellen waar deze getoond mag worden.

Waarom een narrowcasting oplossing van a&m impact?

Waarom zou je als zorgorganisatie kiezen voor een narrowcasting oplossing van a&m impact? Als zorgspecialist en een ruim portfolio aan zorgklanten hebben wij ontzettend veel kennis over de sector. Wij weten wat er speelt én weten dat te vertalen naar passende digitale oplossingen. Maar dat niet alleen. Zo trots als wij zijn op onze oplossingen, zo trots zijn wij ook op onze cultuur. Met onze nuchtere kijk op zaken, Achterhoekse mentaliteit van 'doen wat we zeggen en zeggen wat we doen' en een goede dosis humor is het project op zichzelf net zo tof als het eindresultaat. Werken met a&m impact is ook gewoon leuk! Samen met jou gaan we de uitdaging aan iets te maken wat aansluit bij de behoeftes en wensen van jouw organisatie. En hoewel digitaal net zo makkelijk is, spreken we ook graag persoonlijk af. Bij jullie, of bij ons in het prachtige Doetinchem. Als team gaan we dit project aan.

Meer weten?

Kim vertelt je graag meer

Kim
van Manen
Relatiemanager
[javascript protected email address]
© 2024 a&m impact