Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Overal bereikbaar

Overal bereikbaar

Hoe kun je als zorginstelling de interne informatie op je sociaal intranet zo toegankelijk mogelijk maken? Door het niet alleen beschikbaar te maken op een computer, maar ook op een mobiel apparaat en interne tv-schermen.

van pull naar push

Met de mobiele app op telefoon of tablet kan een zorgmedewerker op iedere plek en tijdstip bij alle informatie en documenten. Dat levert jouw als zorginstelling efficiëntie en betrokkenheid op, medewerkers zijn nu altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Een groot voordeel van een echte mobiele app zijn de pushberichten die de gebruiker kan ontvangen. Op deze wijze wordt de actualiteit naar de gebruiker gebracht i.p.v. het telkens op moeten halen. De gebruiker bepaalt zelf wanneer en welke pushberichten hij ontvangt.

toegankelijk via interne narrowcasting

Als verlengde van je sociaal intranet kunnen wij jouw actuele content via een intern TV-kanaal aan de medewerkers van je organisatie beschikbaar stellen met narrowcasting. Ook medewerkers die niet (vaak) met een pc werken hebben dan toegang tot deze belangrijke informatie van het intranet. Informatie is zo écht overal bereikbaar. Met narrowcasting worden de laatste nieuwsberichten, evenementen en vacatures in real time vanaf het intranet op een tv-scherm uitgelezen. Content kan locatiespecifiek zijn, zoals de aanwezigheid van collega’s of het weer, en organisatiebreed met algemene content. Met een voortgangsbalk op het scherm weten medewerkers direct dat meer informatie volgt. Zo ontwikkel je meer betrokkenheid van je medewerkers en locaties met je organisatie.

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact