Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Portaal speciaal voor de zorg

Bereik jouw cliënten met een passend cliëntportaal
Alle informatie op één plek verzameld
Bereik iedere doelgroep met een portaal op maat
Demo aanvragen

Tijd voor een nieuwe zorgportaal? Een die past bij de behoefte van een specifieke doelgroep betrokken bij jouw organisatie? Bij a&m impact hebben we de afgelopen jaren veel zorgportalen voor zorginstellingen ontwikkeld. Bij ons ben je dan ook aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar passend portaal voor jouw zorgorganisatie.

Een cliëntenportaal voor de zorg

Betrek jouw cliënten

Hoe communiceert jouw organisatie met cliënten en hun verwanten? Terwijl zij de belangrijkste doelgroep zijn, dé doelgroep waar je het allemaal voor doet, is het nog niet altijd even makkelijk hen te bereiken. Bij a&m impact ontwikkelen wij een cliëntenportaal dat past bij de wensen, behoeftes én vaardigheden van cliënten. Daarnaast vergeten we ook de familie/naasten niet. Met verschillende functies, zoals toegang tot persoonlijke zorggegevens, eenvoudig communiceren met zorgverleners, het delen van informatie en nieuws, betrek je jouw cliënten en hun verwanten bij jouw organisatie.

Meer over het cliënten- en verwantenportaal

Hoe kan een cliëntportaal eruit zien?

Een andere doelgroep bereiken?

Onze andere portalen

Een zorg portaal is een digitaal platform voor zorginstellingen waarop een specifieke doelgroep zoals medewerkers, vrijwilligers, cliënten, verwanten en cursisten/leerlingen gemakkelijk informatie, kennis en documenten op een interactieve manier kan delen. Het is dus een digitaal communicatiemiddel, wat bedoeld is ter ondersteuning van de traditionele, persoonlijke communicatie. Bij a&m impact creëren we verschillende soorten portalen, voor iedere doelgroep een passende oplossing.

Aan de slag met een zorgportaal

Wanneer je overweegt een zorg portaal te introduceren binnen je organisatie, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. We geven je graag enkele tips om mee te nemen wanneer je een zorg portaal in gebruik gaat nemen.
Lees meer >

HOE MAKEN WIJ JOUW PORTAAL DIGITAAL TOEGANKELIJK?

Onze zorg websites bouwen we uiteraard volgens de officiële richtlijnen. Het WAI (Web Accessibility Initiative), heeft de WCAG 2.1 richtlijnen opgesteld waaraan een toegankelijke website moet voldoen. Vrijwel alle andere richtlijnen zoals o.a. drempelvrij.nl en de nieuwe Europese standaard EN 301 549 zijn daarop gebaseerd. Lees meer >

Waarom een zorgportaal van a&m impact?

Waarom zou je als zorgorganisatie kiezen voor een zorgportaal van a&m impact ten opzichte van al die andere aanbieders? Als zorgspecialist en een ruim portfolio aan zorgklanten hebben wij ontzettend veel kennis over de sector. Wij weten wat er speelt én weten dat te vertalen naar passende digitale oplossingen. Maar dat niet alleen. Zo trots als wij zijn op onze oplossingen, zo trots zijn wij ook op onze cultuur. Met onze nuchtere kijk op zaken, Achterhoekse mentaliteit van 'doen wat we zeggen en zeggen wat we doen' en een goede dosis humor is het project op zichzelf net zo tof als het eindresultaat. Werken met a&m impact is ook gewoon leuk! Samen met jou gaan we de uitdaging aan iets te maken wat aansluit bij de behoeftes en wensen van jouw organisatie. En hoewel digitaal net zo makkelijk is, spreken we ook graag persoonlijk af. Bij jullie, of bij ons in het prachtige Doetinchem. Als team gaan we dit project aan.

Meer over a&m

Wie gingen je voor?

Wat we jouw organisatie kunnen bieden?

Tom laat het je graag zien

Tom
Dellepoort
Operationeel directeur
[javascript protected email address]
Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact