Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Leerportaal

Een essentieel aspect van de digitalisering is de verschuiving van traditioneel onderwijs en bijscholing naar online leren, een ontwikkeling die niet alleen geldt voor basis- en hoger onderwijs, maar ook voor voortdurende training in diverse beroepen, zoals in de zorgsector. Door middel van een leerportaal kunnen alle leeractiviteiten, zoals e-learning, klassikale scholing en evaluaties, eenvoudig samenkomen op een persoonlijk en overzichtelijk platform, zowel voor medewerkers als externe professionals. Dit portaal biedt een afgeschermde website waar bezoekers toegang krijgen tot een breed scala aan e-learning, variërend van nieuws en websites tot specifieke trainingen of leerobjecten die binnen het portaal kunnen worden gevolgd. Medewerkers ontvangen een gepersonaliseerd leeraanbod op basis van hun functie, rol en afdeling, en hebben te allen tijde inzicht in hun voortgang binnen de leeractiviteiten. Mocht je meer informatie hierover willen, vertellen we je er graag meer over.

Hoe ziet een leerportaal voor de zorg eruit?

Leerportaal

Mogelijkheden van een leerportaal

 • Actueel scholingsaanbod
  Publiceer heel eenvoudig eigen en extern aanbod van opleidingen en cursussen en vind als zorgmedewerker een passende opleiding die bij je past. Volg ook webinars live vanuit het leerportaal.
 • Aanmelden en wachtlijst
  Meld je heel eenvoudig aan en af voor cursussen of opleidingen. Als een opleiding vol zit kun je je aanmelden voor de wachtlijst en word je automatisch geïnformeerd als er een plek vrij is gekomen.
 • Kennisdeling over scholing
  Deel je ervaringen en vragen met andere deelnemers en laat reviews achter over opleidingen zodat je je collega's hiermee helpt. En inventariseer als werkgever de tevredenheid van de cursisten.
 • Bijhouden accreditaties en leerplannen
  Accreditatiepunten worden automatisch bijgehouden en je hebt inzicht in de statussen van je leerplannen.
 • Inzicht in opleidingskosten
  Creëer inzicht in opleidingskosten voor de manager/coördinator en laat hem of haar kosten van nieuwe aanvragen fiatteren.
Meer weten over een leerportaal?

Pieter helpt je graag verder

Pieter
Lohuis
Relatiemanager
[javascript protected email address]
Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact