Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

a&m impact en partners

Waarom werken wij samen met IT-partners?

Impact maken doen wij nooit alleen. Natuurlijk hebben we ons eigen team van professionals dat alle mooie oplossingen bouwt, maar om het naar de next level te tillen, werken wij ook veel samen met IT- en technologiepartners. Door deze samenwerkingen kunnen wij het totaalpakket aan digitale mogelijkheden bieden.Het implementeren, migreren en beheren van softwareapplicaties, cloudoplossingen en services ligt in handen van onze partners. Dat levert volgens ons echt een meerwaarde op voor de eindgebruiker. En daar doen we het allemaal voor! Benieuwd wat onze partners leveren?

Wat leveren onze partners voor de digitale werkplek?

 • Identity Access Management (IDM)
  Met Identity Access Management (IDM) wordt de authenticatie en autorisatie van gebruikers geregeld. De gebruikersgegevens worden opgeslagen en op basis van deze gegevens kunnen toegangsrechten worden verleend. Zo weet je zeker dat medewerkers en andere persona’s alleen te zien krijgen wat voor hen noodzakelijk is.
 • Koppelingen met applicaties
  Door de koppelingen met applicaties kunnen medewerkers direct vanuit het intranet alle applicaties openen die zij nodig hebben voor hun werkzaamheden. Met single-sign on kan dit zelfs zonder extra in te moeten loggen.
 • Mobile Device Management.
  Een digitale werkplek die veilig beschikbaar is op elk mobiel apparaat wordt beheerd via MDM, oftewel Mobile Device Management. Alle mobiele apparaten, zoals smartphones, tablets en laptops die in omloop zijn in de organisatie, kunnen via MDM vanaf één centraal punt worden beheerd. Zo zijn instellingen, gebruikersrechten en data altijd beveiligd.
 • Wifi-verbinding
  Het intranet en alle koppelingen werken via de Cloud. Om data te beschermen is een veilige en sterke wifi-verbinding noodzakelijk.
 • File en print oplossing
  Sommige documenten wil je ook offline beschikbaar hebben. Met de file en print oplossing kunnen bestanden zowel lokaal als in de cloud worden gebruikt. Door je printopdracht via cloud print te versturen, kun je op iedere bedrijfsprinter je geprinte documenten ophalen.
 • Microsoft 365/Google Workspace integratie
  Direct toegang hebben tot je documenten, agenda-items, e-mailberichten, taken, gebruikers en gebruikersgroepen. Met de Office/Microsoft 365 integratie kunnen medewerkers vanuit het intranet direct aan de slag. De toevoeging van Teams maakt daarnaast samenwerken makkelijker en sneller.
 • Office365 backup
  Altijd een backup van je bestanden in de cloud met Office365 backup. Een backup voorziet in het terughalen van data wanneer dit door een hack, aanval, storing of ongewenste verwijdering verloren is gegaan.
 • Governanceplan
  De applicaties van Microsoft 365 kan op verschillende manieren worden ingezet. Met een governanceplan weet iedereen in de organisatie welke rollen en verantwoordelijkheden bij het gebruik van Microsoft 365-applicaties. Zo ontstaat een overzichtelijke werkplek voor alle medewerkers.

Waarom samenwerken met a&m impact?

Het aantal aanbieders van digitale werkplekken groeit de laatste jaren hard. Waarom zou je dan kiezen voor een werkplek van a&m impact? Nou, om te beginnen zijn wij een echte zorgspecialist als het aankomt op de digitale communicatie. Met al tientallen jaren ervaring in deze sector en een groot portfolio aan zorgklanten, weten wij waar behoefte aan is en hoe wij dat kunnen vertalen naar een passende oplossing. Maar mooie oplossingen is niet het enige waar wij goed in zijn. Een fijne werksfeer creëren, daar doen wij ook weer iedere dag ons best voor. Hard werken is daarvoor belangrijk, maar een goede dosis humor is voor ons ook noodzakelijk. Een dag niet gelachen, is een dag niet gewerkt bij a&m. Zo wordt het project op zichzelf net zo tof als het eindresultaat. Werken met a&m impact is ook gewoon leuk!

De mogelijkheden bespreken?

Ga in gesprek met Tom of Arno

Tom
Dellepoort
Operationeel directeur
[javascript protected email address]
Arno
ten Hagen
Algemeen directeur
[javascript protected email address]
Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact