Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Waar moet je op letten bij een zorgwebsite?

Met een uitgebreid klantenportfolio in de zorgsector hebben we een diepgaand inzicht in de specifieke behoeften en vereisten die inherent zijn aan deze branche. Het creëren van een effectieve website in de zorg gaat verder dan alleen esthetiek; het vereist een diepgaand begrip van de unieke dynamiek en gevoeligheden binnen de sector. Hieronder geven we een aantal tips waar je volgens ons extra aandacht aan kan besteden.

Belangrijk voor een goede website

 • Doelgroep benadering

  In de eerste plaats kijken we naar de doelgroep. Wie zijn de bezoekers van je corporate website? En kun je bepaalde doelgroepen wellicht door laten klikken naar een ander, afgeschermd, deel van de website, zodat je voor hen eigenlijk een andere website creëert? Wij zijn van mening dat je elke doelgroep individueel moet benaderen en per doelgroep een eigen tone-of-voice moet gebruiken.

 • Vraaggestuurde website

  Wij vinden dat je bij het ontwerpen van een website moet denken in oplossingen in plaats van producten. Jouw website moet de potentiële doelgroepen aanspreken en herkenning creëren. Dit kun je realiseren door vraaggestuurde navigatie items te gebruiken.

 • Duidelijke positionering

  Op de website moet direct duidelijk worden waar je als organisatie voor staat. Laat de bezoeker weten waarom diegene bijvoorbeeld zijn zorg bij jouw organisatie in moet kopen.

 • Gebruiksvriendelijk en toegankelijk

  Alles wat we ontwikkelen moet laagdrempelig en intuïtief, dus gebruiksvriendelijk zijn. En het moet gemakkelijk bereikbaar zijn, ook voor mensen met een beperking. Onze zorg websites bevatten dan ook altijd overzichtelijke navigatie en een goede zoekfunctie. Daarnaast zijn ze snel, veilig en is er een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem) aan gekoppeld.

 • Vindbaar

  Een belangrijk onderdeel van de vindbaarheid van je website, is eigen content. Investeer in goede content, dan zorgen wij voor een technisch goed geoptimaliseerde website.

Meer weten over websites?

De Daans kunnen je meer vertellen

Daan
Seegers
Projectmanager
[javascript protected email address]
Daan
Derksen
Lead projectmanager websites
[javascript protected email address]
Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact