Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Vraaggerichte responsive website Azora

Vraaggerichte responsive website Azora

Azora biedt als zorgpartner in de Achterhoek de mogelijkheid om het leven te leiden dat cliënten willen leiden. Uitgangspunt is dat de cliënt bepaalt hoe zijn of haar leven er uit ziet. De cliënt doet er toe. En nu ook online!

De verouderde website was aan vernieuwing toe. Die vernieuwing is er gekomen in de vorm van een vraaggerichte en doelgroep gestuurde responsive website die de cliënt centraal stelt. Ook verwijzers, vrijwilligers en werknemers voelen zich thuis op de website. Door de vraag gestuurde navigatie weet de bezoeker eenvoudig haar doel te bereiken. Zoekt ze zorg, een locatie, informatie over Azora in het algemeen of toch liever direct contact? De website biedt het zowel op desktop als mobiel. Op de mobiele versie van de website voeren wij een experiment met de gebruiksvriendelijkheid. Het navigatiemenu is op de mobiele variant onderaan geplaatst zodat deze dichter op de "duim-actie" geplaatst is.

Doel
  • Branding
  • Innovatieve uitstraling
  • Optimalisatie mobiele apparaten
  • Merkversterkend
Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact