Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Proosten op 25 jaar a&m impact!

Het jaar 2023 staat voor ons in het teken van een hele speciale mijlpaal: het 25-jarig jubileum van a&m impact. Zo lang al? Ja, echt waar. Op 17 februari bestaan wij alweer een kwart eeuw. Ons jongste teamlid was nog niet eens geboren, zo lang dus al. Ooit begonnen als websiteontwikkelaar voor mkb-bedrijven in de regio Doetinchem, zijn we nu al jaren dé specialist in digitale communicatie voor de zorg. En ook nog eens door heel Nederland! Waar komen we vandaan?

Hoe het allemaal begon

Het is 17 februari 1998 als het broer-zus duo Arno en Marij (inderdaad, de a en m van a&m) naar de Kamer van Koophandel trekken om het officieel te maken. Vanaf dat moment zijn zij impact gaan maken in de digitale wereld. In het begin was dat voornamelijk voor mkb-bedrijven uit de regio Doetinchem. Het team groeide maar door en daardoor verhuisden we van Silvolde naar Doetinchem, de stad met meer ondernemers.

Een andere koers

Grote en kleine projecten wisselden elkaar in de daaropvolgende jaren af. Daarnaast boden we niet alleen maar websites en -applicaties aan, maar verzorgden we ook trainingen op het gebied van Google Analytics, LinkedIn en Twitter. We waren een echt full-service bureau in die tijd. In 2014 werd een verandering ingezet. Vanaf dat moment waren niet mkb-bedrijven, maar zorgorganisaties dé doelgroep waarop we ons gingen focussen. Arno had zelf ondervonden hoe goed het werkt als je je gaat specialiseren op een bepaalde niche. Omdat wij bij wilden dragen aan het verlenen van goede zorg op het gebied van digitale communicatie, kozen wij voor volle focus op de zorg.

​Blijven groeien

Sinds die focus zijn we uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van digitale communicatie voor de zorg. Met het sociaal intranet, de digitale werkplek en verschillende portalen willen wij het werk van de zorgmedewerker makkelijker én leuker maken. Onze websites zijn geschikt voor iedere doelgroep en digitaal toegankelijk voor iedereen. Zodat altijd de juiste informatie gevonden kan worden. Oplossingen waar wij trots op zijn. Ooit begonnen met zijn tweeën, zijn we nu groter dan ooit en maken we met een team van 28 man impact op de zorg.

Kom je met ons een feestje bouwen?

Om te vieren dat wij 25 jaar bestaan, geven wij een supergezellig jubileumfeestje op 16 februari. Maar een feest is natuurlijk niks zonder gezellige gasten! Wil jij ook samen met ons proosten op onze verjaardag? Kijk op deze pagina voor meer informatie én om je aan te melden. Hartstikke gezellig als je erbij bent!

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact