Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Kwaliteit en veiligheid snel in beeld op je digitale werkplek door Triaspect

a&m impact en Triaspect hebben allebei de ambitie om de langdurige zorg in Nederland eenvoudiger, beter en leuker te maken. Hierbij staat de zorgmedewerker altijd centraal. Het veiligheidsplatform TriasWeb van Triaspect is geïntegreerd met ons sociaal intranet, waardoor voor de zorgmedewerkers het beste van beide systemen samen is gebracht in één digitale zorgwerkplek. Dit levert tijdwinst en een snellere afhandeling van meldingen op.

Wat levert dit zorgorganisaties precies op?

Concreet betekent dit dat onder andere incidentmeldingen uit TriasWeb worden gepresenteerd in het sociaal intranet van a&m impact. Hierdoor kunnen zorgmedewerkers sneller in beeld krijgen wat er fout gaat bij bijvoorbeeld incidenten en bijna ongevallen van cliënten en aan de slag gaan met het verbeteren van de zorg. Dit kunnen zowel individuele meldingen als meldingen voor Microsoft Teams zijn. Vanuit het sociaal portaal kunnen de ingediende meldingen worden ingezien of verder worden afgehandeld binnen TriasWeb.

Melden en verbeteren met TriasWeb

TriasWeb is een integraal kwaliteitsmanagementsysteem dat alle aspecten van kwaliteit en veiligheid bij elkaar brengt. TriasWeb biedt een compleet en gebruiksvriendelijk digitaal platform aan duizenden zorgmedewerkers, wat hen ondersteunt bij het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid op hun afdeling. TriasWeb onderscheidt zich van andere applicaties door het vertrekpunt: de visie van Het Nieuwe Melden. Teamgericht leren en verbeteren, zowel prospectief als retrospectief, is hierbij de kern. TriasWeb integreert met gangbare ECD’s zoals Ons, Caress en PlanCare. En nu dus ook met a&m impact!

Over Triaspect

Triaspect is in 2007 opgericht met als doel daadwerkelijk de kwaliteit en veiligheid van de Nederlandse zorg te verbeteren. Dit doet Triaspect door een breed aanbod aan trainingen, onafhankelijk calamiteitenonderzoek, organisatie- en beleidsadvies en het kwaliteits- en veiligheidsmanagementsysteem TriasWeb. TriasWeb wordt inmiddels door ruim 150 zorgaanbieders en 200.000 zorgprofessionals gebruikt.

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact