Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Kennisdag 2023; wat een top dag!

Was het echt alweer zover? Jazeker! Op 9 mei 2023 was het tijd voor onze derde Kennisdag digitale communicatie in de zorg. In de kennisjungle van Burgers’ Zoo kwamen 200 (zorg)professionals samen om zich onder te laten dompelen in de IT-, HR- en communicatiekwesties. En natuurlijk om die knappe koppen van a&m impact eens in het echt te zien. Het resultaat: een informatief, inspirerend én bovenal heel gezellige middag.

Dé kennisdag van 2023

De dag begon strak rond het middaguur, al konden ook dit jaar de eerste deelnemers niet wachten om te starten. Gelukkig baart oefening kunst hé, dus stonden wij helemaal klaar voor de enthousiastelingen. Net als hen hadden wij er toch partij zin in! Langzaam liep de zaal vol en kon iedereen beginnen met broodje, koffie/thee en de eerste goede gesprekken. Een voorteken dat dit weer een hele gezellige dag gaat worden.

Hoe zag de dag eruit?

Goed gevuld, dat kunnen we wel zeggen. Het programma bestond uit negen sessies verspreidt over drie rondes. Voordat iedereen zich verspreidde over de zalen was het echter eerst tijd voor een centrale aftrap. Omdat hij vorig jaar zo’n succes was, hebben we hem gewoon weer teruggevraagd: dagvoorzitter Rutger Mollee. Met humor en flair wist hij de toon goed te zetten. Onze eigen Tom Dellepoort nam ook nog even het woord om te vertellen over de dag zelf en over a&m impact. Begin dit jaar vierden we ons 25-jarig jubileum, daarom werd daarbij ook de ‘a’ van a&m in de spotlight gezet (vond ‘ie leuk ;) ).

Tijd om aan de slag te gaan

Op dit punt zat iedereen er lekker in en was het tijd om die hersenen te laten kraken. Een deel van de aanwezigen bleven lekker zitten in het auditorium om te luisteren naar het verhaal van Kirsten Wagenaar over Community Building. De rest verspreidde zich over de lodges met uitzicht over de dierentuin. Mathijs Verschuuren vertelde daar alles over cybersecurity en Christiaan W. Lustig deelde zijn kennis over het inzetten van gebruikerstesten.

Met een deels gevuld hoofd, gingen we na de eerste ronde sessies even pauze houden. Een wervelwind aan geluid barste los in het Safari-restaurant toen alle deelnemers samenkwamen. Supergaaf om te zien dat er zoveel contact werd gezocht en lekker gekletst werd! Want onze sprekers delen graag hun expertise met de deelnemers, maar ook onderling is er genoeg kennis te delen!

De volgende sessies dienden zich aan, deelnemers konden meer te weten komen over het aanpakken van personeelstekort door Kirsten de Roo, empathie in je klantbeleving door Elsa Schaddelee en digitale toegankelijkheid door Swink. In de laatste ronde sessies werd een workshop gegeven door Edujet, vertelden Viattence en IT Value over de adoptie van het sociaal intranet en deelde Christiaan W. Lustig zijn tips over hybride werken en de digitale werkplek. Lekker gevarieerd toch?! Zo was er voor iedereen een sessie die aansloot bij zijn/haar interesse.

Samen afsluiten

Zo, dat was een boel informatie, maar op dit punt waren we nog niet klaar. Het was tijd om even te testen of alle informatie een beetje was blijven hangen. Rutger werd weer ingeschakeld om iedereen in het auditorium te verzamelen. Dit keer niet als dagvoorzitter, maar als heuse quizmaster. Met een vleugje humor en een kahoot-quiz, vol vragen van sprekers, werden de deelnemers bevraagd. Drie deelnemers deden dat het best, zij mochten op het podium een mooie prijs ontvangen.

Blijf je nog even?

Voor een aantal deelnemers was de dag op dit punt al geslaagd. Met een volle goodiebag en genoeg kennis om morgen direct mee aan de slag te gaan, trokken zij huiswaarts. De overige deelnemers, wel 120 man (!), daalden met ons af door de Bush vol dieren naar het restaurant voor het aansluitend diner. Op iedere stoel die vrij was kon je gaan zitten, om zo met allemaal medewerkers vanuit verschillende organisaties in gesprek te raken. Samen even de dag doorspreken, inzichten uitwisselen en gewoon even gezellig kletsen. De perfecte afsluiter van deze dag.

nagenieten van deze mooie dag

Zo’n dag vliegt altijd voorbij. Dat krijg je als het gezellig is. Gelukkig hebben we genoeg beeldmateriaal geschoten zodat we nog even kunnen nagenieten. Of als je er niet bij was, kijk dan vooral voor een sfeerimpressie.

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact