Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Het jaar van a&m impact in een notendop

Time flies when you’re having fun! En wat hebben wij weer super veel plezier gehad in 2023. Dat niet alleen, het jaar bracht ook heel veel mooie uitdagingen, toffe ontwikkelingen en een heleboel groei met zich mee. Vandaag blikken we terug op het jaar van a&m.

Al 25 jaar topscorer

Het jaar begon met een onwijs hoogtepunt voor iedereen die bij a&m werkt of heeft gewerkt. Op 17 februari vierden wij namelijk ons 25-jarig jubileum. Wie had ooit gedacht, dat wat op een kamertje in het ouderlijk huis in Silvolde begon, zou uitgroeien tot dé zorgspecialist op het gebied van digitale communicatie. Met meer dan 300 man vierden wij onze verjaardag en luidden wij een nieuw jaar vol hoogtepunten in!

Kennisdag

In mei gingen we samen met 200 klanten en partners ‘de jungle in’. Nee, natuurlijk niet de echte jungle. Wel een kennisjungle die wij zelf creëerden in dierentuin Burgers’ Zoo. Voor de derde keer organiseerden wij onze kennisdag vol inspirerende sessies, interessante workshops en een heleboel gezelligheid. Volgend jaar weer! (Op 14 mei, houd hem vast vrij ;)).

​Nog meer toffe events

Voor het tweede jaar op rij stond onze prachtige blauwe/oranje stand op de Zorg&ICT beurs. Drie dagen lang knallen om iedereen die op zoek is naar een sociaal intranet en/of website onze toffe oplossingen te laten zien én ook heel veel bestaande klanten te ontmoeten. Super geslaagd! Naast de beurs hadden we nog een hele rits aan leuke evenementen zoals het Intranetsymposium, RAM-IT Future Proof IT Summit en TOPdesk Healthcare.

​De meest prachtige ontwikkelingen

Tussen al deze mooie hoogtepunten, mogen onze mooie ontwikkelingen natuurlijk niet ontbreken. Ook dit jaar voegden we weer verschillende modules, functionaliteiten en oplossingen toe aan ons sociaal intranet waar we dik tevreden mee zijn. Wil je een lijstje? Komt ‘ie:

  • Beeldbankmodule | Om al je bestanden overzichtelijk te bewaren en gebruiken.
  • Multisites | Zodat je gemakkelijk meerdere sites in dezelfde stijl aan één CMS kan koppelen.
  • Lay-out functionaliteit | Want iedereen gebruikt het sociaal intranet op zijn eigen manier.
  • E-learning module | Je bent nooit uitgeleerd en met e-learning via het intranet wordt het alleen maar toegankelijker.
  • Fail-over functionaliteit | Zodat medewerkers altijd, ook offline, door kunnen blijven werken.
  • Cliënten/verwantenportaal | Voor iedere doelgroep een passende oplossing.
  • Meldingenmodule | Nog eenvoudiger om meldingen te maken en zo het werk te verbeteren.
​Team a&m groeit

Als er een ding toch echt heel goed ging dit jaar, dan is het wel de uitbreiding van ons sterrenteam! In 2023 hebben we 13 nieuwe collega’s verwelkomd: 5 projectmanagers, 2 relatiemanagers, 4 developers, 1 supportmedewerker en 1 hr-specialist. Wat een groei! Maar minstens zo tof is het aantal jubilea dat een paar collega’s hebben gevierd. Een kwart van onze medewerkers is gewoon al meer dan 5 jaar in dienst, waarvan sommigen zelfs meer dan 10 jaar. Hoe tof dat we nu met een club van 40 man samen impact maken op de zorg!

Samen ideeën bedenken

Met een klantenportfolio van 200+ zorgklanten durven wij ons best wel dé zorgspecialist op het gebied van digitale communicatie. Maar de specialisten op het gebied van zorg, dat zijn natuurlijk onze klanten! Tijd om samen eens te gaan sparren over wat er speelt in de zorg én wat voor digitale communicatieoplossingen daarbij kunnen ondersteunen. We organiseerden een inspiratiesessie om niet alleen ideeën op te doen voor onze roadmap, maar ook om klanten de mogelijkheid te geven kennis en inspiratie te delen. Een eerste keer, maar wat een succes!

De berg op voor het goede doel

Op dagelijkse basis zijn wij bezig met digitale communicatieoplossingen ontwikkelen om de zorg te verbeteren. Op 1 juni droegen wij op een andere manier ons steentje bij. Hoe? Nou, een deel van ons team mee te doen aan de Alpe d'HuZes! Samen haalden wij een prachtig bedrag op voor onderzoek naar kanker en trotseerden wij 1, 2, 3, 4 of zelfs 5 (!) keer de Alpe d’Huez!

Nog een jubileum: amigo 1 jaar

Het was het jaar van de jubilea voor a&m, want ook ons kennisportaal amigo bestond 1 jaar. Met het portaal bieden we al onze klanten een centrale plek om informatie te vinden en met elkaar te sparren over hoe zij onze digitale communicatieoplossingen gebruiken. Een beetje zoals we dat ook aan zorgorganisaties verkopen dus ;) Hoe cool dat het al een jaar live staat!

Al jaren samen

Volgend jaar werken we tien jaar voor de zorg, maar wist je dat onze eerste zorgklant Zozijn inmiddels al bijna twintig jaar verbonden is aan ons? En dat Aveleijn als allereerst ons sociaal intranet in gebruik nam, dik zeven jaar geleden? Of 's Heeren Loo, waar we al vier jaar heel veel toffe projecten mee maken. Hoe vet dat wij een groot aantal van onze klanten al jaren aan ons hebben kunnen binden. Daar zijn we onwijs trots op!

​Craft conferentie DotAll

Ieder jaar organiseert Pixel & Tonic (de organisatie achter Craft CMS) de conferentie DotAll. De plek om samen te komen met andere developers en geïnteresseerden om meer te leren over Craft en de mogelijkheden die eraan zitten te komen. Laten wij bij a&m impact nou helemaal fan zijn van Craft. Met andere woorden: tijd voor een a&m werkuitje. Dit jaar vond het plaats in het prachtige MACBA Convent dels Ángels in Barcelona. Met een delegatie van vier Back-end developers reisden wij af naar Barcelona om de conferentie bij te wonen. Onwijs leuk en leerzaam om bij te zijn!

​Over Craft gesproken…

Het afgelopen jaar hebben wij alle zeilen bijgezet om al onze portalen en websites over te zetten op de nieuwste versie van het CraftCMS. Wij zijn al jaren fan van dit Open Source CMS programma en vinden de nieuwste features die daarbij komen supertof! Mooi hoe er iedere dag hard gewerkt wordt om het beste op te leveren.

WCAG

Alles wat wij maken, moet door iedereen te gebruiken zijn. Ongeacht een beperking of een lage digitale vaardigheid. Daarom lieten wij onszelf eens testen, hoe goed scoren wij eigenlijk op het gebied van digitale toegankelijkheid? Internetbureau Swink, gespecialiseerd in dit onderwerp, voerde een WCAG-audit uit. Wat bleek? We zijn al supergoed op weg en waar mogelijk hebben we meteen verbeteringen doorgevoerd om nog beter te worden! Oplossingen voor écht iedereen.

Het jaar van de uitjes

Hard werken wordt bij a&m impact altijd gecombineerd met een heleboel gezellige teamuitjes. in 2023 was dat zeker niet anders. Met verschillende borrels, een weekendje Albufeira, zomerbarbecue, festival Huntenpop en volleybal clinic was het jaar weer goed gevuld met buitenwerk activiteiten. We hebben het ook gewoon ontzettend gezellig met elkaar.

Better together

Samenwerken is voor ons heel belangrijk: met elkaar als team, met onze klanten waarvoor we alle oplossingen creëren én met onze partners. Ook dit jaar hebben we weer waardevolle banden opgebouwd met IT-partners. Niet alleen op het gebied van oplossingen, maar ook van cultuur en waarden. Hoe tof dat we elkaar hebben gevonden!

​En nu… op naar 2024!

Als je helemaal tot het einde van dit hoogtepunten lijstje bent gekomen (daarvoor dank), dan kan je maar een conclusie trekken: het jaar 2023 was weer een prachtig hoofdstuk in ons a&m verhaal. We sluiten het met een positief gevoel af, maar slaan ook heel graag de bladzijde om om erachter te komen wat ons in het volgende hoofdstuk te wachten staat. Op naar nog meer mooie uitdagingen en belevenissen in 2024!

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact