Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Een 8,6 voor de opgeleverde projecten van 2020!

Cijfers om trots op te zijn

Om onszelf continu te blijven verbeteren en innoveren, vragen we aan onze klanten na afloop van elk opgeleverd project de samenwerking te beoordelen. Dit jaar krijgen we daarvoor gemiddeld een 8,6 als eindcijfer! In de beoordeling werd er getoetst op bereikbaarheid, contact, dienstverlening en partnership.

Ook aan onze medewerkers vroegen we ze ons als werkgever te beoordelen. Van hen krijgen we een dikke 9 als eindcijfer! De belangrijkste drijfveren van onze collega's zijn flexibiliteit, vrijheid en zelfstandigheid. Beiden ontzettend mooie cijfers waar we heel trots op zijn. Van deze cijfers krijgen we enorm veel energie om in 2021 wederom het beste uit onszelf en onze samenwerkingen te halen!

Dit was 2020

Dit jaar hebben we 45 nieuwe releases van ons sociaal intranet gelanceerd met daarin zo’n 300 nieuwe functionaliteiten. Onze belangrijkste nieuwe functionaliteiten zijn preboarding voor nieuwe medewerkers, E-learning, Microsoft Teams-integratie, verwanten- en cliëntenportaal en decentraal contentbeheer. Verder zijn er veel portalen gemigreerd naar een nieuwere versie. Voor ons was het een jaar met enorme kansen en ontwikkelingen, waar we erg dankbaar voor zijn.

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact