Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Deelname Zorg&ICT beurs en congres Intranet in Zorg en Welzijn

Congres intranet in zorg en welzijn

Binnenkort staan wij als leverancier van sociaal intranet op het congres Intranet in Zorg en Welzijn in Nieuwegein. De datum is nog even onbekend, vanwege de Corona maatregelen. Het congres wordt georganiseerd door communicatiebureau de Walvis en hierbij kan je kennis maken met inspirerende praktijkvoorbeelden. Ook zijn er interactieve sessies waarbij onder andere onze klant Siza zal spreken over hoe zij het traject hebben aangepakt om een sociaal intranet op te zetten middels de methode 'Design Thinking'. Deze methode houdt in dat de eindgebruikers een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling, inrichting en implementatie van het portaal. Monique van Oosterhout, projectleider team I&T verteld: "We zijn begonnen met een onderzoek naar de behoefte, dagelijkse irritaties en wensen van de eindgebruikers voor het nieuwe platform. Daarbij kwam bijvoorbeeld naar voren dat medewerkers sneller en eenvoudiger informatie willen zoeken, vinden en delen. Het nieuwe platform ondersteund dit."

Zorg&ICT beurs 16 t/m 18 juni

Van 16 t/m 18 juni staan wij met een toffe stand D113 op de Zorg&ICT beurs in Jaarbeurs Utrecht. Tijdens deze beurs staat het thema "Let's change health" centraal. De zorgvraag neemt razendsnel toe en het geld raakt op. Het is dan ook noodzakelijk dat de zorg m.v.b. technologie goedkoper, slimmer, sneller en persoonlijker wordt. Het veranderen van de gezondheidszorg met het toepassen van ict is dan ook niet alleen interessant voor zorgverlener en patiënt, maar ook een absolute must. Tijdens deze beursdagen zie je hoe dit gaat veranderen.

Wij spelen hierop in met ons sociaal intranet om zorgmedewerkers laagdrempelig en efficiënt samen te laten werken. Dit kan alleen wanneer je elkaar makkelijk kunt vinden en met elkaar kunt communiceren.

Referenties in de zorg
Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact