Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Zorggroep en a&m impact op het Nationaal Intranetsymposium

Hoe blijf je binnen een organisatie in contact nu hybride werken de norm is geworden? Hoe zorg je ervoor dat je die verantwoording kan delen met meerdere collega’s van verschillende afdelingen binnen je organisatie? En wat kan een sociaal intranet daarin betekenen voor een zorgorganisatie? De Zorggroep kan je er alles over vertellen! Op 24 juni zijn a&m impact en De Zorgroep aanwezig op het Nationaal Intranet Symposium. Tijdens dit online event vertellen zij meer over de aanpak, verbeterpunten en het samenwerken op het in 2019 gelanceerde sociaal intranet. Ben jij er ook bij?

Over de zorggroep

De Zorggroep biedt verpleging en verzorging in de regio Noord- en Midden-Limburg. Met diverse woon- en zorgcentra én thuiszorg, biedt de organisatie zorg waar de cliënt centraal staat. Dit doen zij in samenwerking met o.a. huisartsen, ziekenhuizen en maatschappelijk werk. Maar ook het netwerk van de cliënt speelt daarbij een grote rol. Met een aanvullende rol en hart voor de mensen, draagt de organisatie bij aan het welbevinden en zingeving in het leven van cliënten. Daarin zoekt De Zorggroep voortdurend naar nieuwe mogelijkheden en alternatieven. In 2019 heeft er een strategische verandering plaatsgevonden bij De Zorggroep, waar een vernieuwing van het sociaal intranet onderdeel van was.

Nationaal intranet symposium

Tijdens het Nationaal Intranetsymposium worden de nieuwste ontwikkelingen over het intranet en andere manieren van online verbinding besproken. Dit jaar vindt het event online plaats en daarom is er ook extra aandacht voor thuiswerken en hybride werken. Samen met De Zorggroep zijn wij daar aanwezig om meer te vertellen over het sociaal intranet dat wij bij hen hebben gelanceerd. Van een statisch platform, waar inloggen alleen via desktop mogelijk was en informatievoorziening eenrichtingsverkeer was, zijn zij naar een interactief sociaal intranet gegaan. Hoe hebben zij deze verandering ervaren? Hoe verliep de livegang? Wat ging er goed en waar zagen ze juist kansen? Tijdens de sessie vertellen ze er alles over!

Ook aansluiten?

Benieuwd naar hoe De Zorggroep het intranet in de organisatie heeft geïntegreerd en of een sociaal intranet wat kan zijn voor jouw organisatie? Sluit aan bij de sessie! Je kan nog kaartjes kopen via de website.

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact