Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Tips voor betere samenwerking met sociaal intranet op Intranetsymposium

Hoe kunnen medewerkers beter samenwerken?

Deze vraag stond centraal bij Huisartsen Gelderse Vallei (HAGV). Met de komst van het sociaal intranet, wat in juli 2020 is gelanceerd, kunnen medewerkers makkelijker met elkaar samenwerken. Zo kunnen er groepen aangemaakt worden en kan iedereen berichten en afbeeldingen plaatsen. Gebruikers hoeven zich maar één keer in te loggen in het systeem en hebben zo toegang tot alle gekoppelde applicaties. Dit bespaart veel tijd. Door verschillende koppelingen kan er in de zoekfunctie van het portaal protocollen doorzocht worden en is er een scholingsmodule gekoppeld aan het platform. Door het sociaal intranet wordt er nu veel minder gemaild.

Intranetsymposium


Op 19 november vind het Intranetsymposium plaats waar projectleider van HAGV Thilly Verhoeven tips en tricks geeft hoe het sociaal intranet heeft geleid tot een betere samenwerking. Aanmelden hiervoor is nog mogelijk.

Over Huisartsen Gelderse Vallei


Huisartsen Gelderse Vallei (HAGV) is een netwerkorganisatie voor huisartsenzorg in de regio Ede. Meer dan zeventig huisartsenpraktijken maken hier deel van uit. HAGV maakt zich sterk voor deze praktijken. Dit gebeurt door het bieden van ondersteuning en het organiseren van samenwerkingsverbanden. Ook is HAGV verantwoordelijk voor het coördineren van huisartsenspoedzorg (huisartsenzorg buiten kantoortijden).

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact