Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

a&m impact voor tweede jaar op rij in de Emerce100!

Voor het tweede jaar op rij staan we in de Emerce100, wat een geweldige prestatie! Eén die niet mogelijk was geweest zonder onze klanten en partners. Dankbaar voor hun vertrouwen in ons en de waardevolle input die zij leveren. Als team zijn wij trots op wat wij samen neerzetten en de waarde die wij daarmee toevoegen aan de zorg. Met een beoordeling van 5,5 ster (van de 7) in de categorie Digital agency fullservice middelgroot verstevigen wij onze positie als een van de beste e-business bedrijven van Nederland.

Imago-onderzoek voor e-business

De jaarlijkse Emerce100 lijst biedt inzicht in de beste e-business dienstverleners in Nederland. Via een imago-onderzoek uitgevoerd door Motivacation zijn 1000 bedrijven uit tientallen categorieën beoordeeld. a&m impact is onderverdeeld in een van de grootste categorieën met 38 ander bedrijven. Al deze bedrijven zijn beoordeeld door beslissers uit de online-industrie. Dat gebeurde op basis van vier criteria: kennis/know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Stuk voor stuk belangrijke punten voor ons als zorgspecialist voor de digitale communicatie. Opnieuw een plek in de top van deze lijst is dan ook een resultaat om super tevreden mee te zijn!

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact