Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

a&m impact gedeelde eerste plek in Emerce top 100 2020

Super trots!

a&m impact is op een gedeelde eerste plek geëindigd in de Emerce 100, categorie Digital agency fullservice middelgroot. We zijn nieuw binnengekomen en beoordeeld met 5,5 ster (van de 7). Daarmee behoren we tot de beste E-business bedrijven van Nederland, waar we erg trots op zijn met ons gehele team! Dankbaar met zulke fijne klanten en partners. Samen staan we sterk.

Reactie Arno ten Hagen

"Meer dan 23 jaar geleden ben ik samen met mijn zus op een klein kamertje thuis met a&m impact begonnen. We hadden 1 doel: het beste internetbureau van Nederland worden! En vandaag is het dan zover. Wij zijn door Emerce onafhankelijk beoordeeld als één van de 5 beste (middelgrote) internetbureaus van Nederland! Hoe gaaf is dat?! Ik voel me zo ontzettend trots en ben heel blij met ons team, onze klanten en partners." Arno ten Hagen, directeur

Onderzoek motivaction

Vandaag verscheen de vijftiende editie van Emerce 100, waarin wordt weergegeven hoe beslissers in de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers in verschillende categorieën.

Door Motivaction is bij 868 bedrijven onderzoek gedaan in de gebieden Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. Het imago-onderzoek is weergegeven in een 7-puntsschaal met maximaal 7 te behalen sterren.

De eindstand

Ook kregen we er een mooie opmerking bij: "Nieuwe namen in het overzicht zijn 4Net (part of 4NG), Gravity, Limesquare, iWinke, WebNL, Lab Digital en a&m impact. Deze laatste twee noteren direct al 5,5 sterren." Hoe gaaf is dat! We zijn er super trost op.

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact