Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Woehoe, we staan weer in de Emerce100!

Niet voor de eerste keer, zelfs niet voor de tweede keer, maar voor de derde keer op rij staan wij in de Emerce100. Supergaaf! Al 17 edities brengt Emerce een speciale jaarlijkse uitgave uit waarin bedrijven binnen online marketing, ICT en e-business beoordeeld worden op hun imago. De markt, en dus ook deze lijst, breidt zich ieder jaar weer uit. Dat wij tussen al deze bedrijven toch wéér een plekje hebben weten te scoren als een van de beste e-business bedrijven van Nederland maakt ons dan ook enorm trots!

​trots op deze mooie plek

Met een beoordeling van 5,5 ster (van de 7) verstevigen wij onze positie als een van de beste e-business bedrijven in de categorie Digital agency fullservice middelgroot. Eén die niet mogelijk was geweest zonder onze klanten en partners. Een vette shout-out dan ook naar iedereen die op ons gestemd heeft. Als team zijn wij trots op wat wij samen neerzetten en de waarde die wij daarmee toevoegen aan de zorg. Om dat beloond te zien worden met een mooie 3e plek in de Emerce100 is natuurlijk de kers op de taart!

​wat is de emerce100?

De jaarlijkse Emerce100 lijst biedt inzicht in de beste e-business dienstverleners in Nederland. Waar het ooit begon als lijst met de top 100 e-business bedrijven, is deze inmiddels uitgegroeid tot een lijst van 950 bedrijven in 53 verschillende categorieën. a&m impact is onderverdeeld in de categorie Digital agency fullservice middelgroot met 45 bedrijven een van de grootste categorieën. Via een imago-onderzoek uitgevoerd door Emerce en onderzoeksbureau Motivaction worden alle bedrijven beoordeeld door beslissers uit de online-industrie waaronder de lezers van Emerce die gebruik maken van een van de deelnemende bedrijven. De beoordeling is aan de hand van vier criteria:

  • Kennis/know-how
  • Prijs-kwaliteitsverhouding
  • Betrouwbaarheid
  • Flexibiliteit
Het beste willen leveren

Alle vier de bovengenoemde criteria vinden wij bij a&m impact hartstikke belangrijk en het is dan ook super om te zien dat wij daar goed op worden beoordeeld. Waar je dat volgens ons goed aan kan merken?

  • Met 200+ zorgorganisatie in onze klantenportefeuille en meer dan 25 jaar ervaring weten wij als geen ander wat er speelt in de sector en kunnen wij daar goed op inspelen;
  • We kijken altijd naar de wensen en behoefte van de organisatie en ál zijn gebruikers waardoor we altijd iets kunnen maken wat past bij de organisatie, niet minder maar ook niet meer;
  • Die Achterhoekse nuchterheid he, zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, dat vinden wij wel betrouwbaar;
  • Waar je ook tegenaan loopt, wij staan altijd voor je klaar. Onze klanten beoordeelden onze bereikbaarheid en contact niet voor niets met een dikke 8!
Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact