Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Supergaaf, voor het vierde jaar op rij in de Emerce100!

Wat zijn we trots. Net als in 2020, 2021 en 2022 staan we wéér in de top 3 van de Emerce100! Ieder jaar brengt Emerce een speciale editie uit waarin bedrijven binnen online marketing, ICT en e-business beoordeeld worden op hun imago. Het aantal bedrijven in Nederland groeit gestaag, wat betekent dat ook deze lijst ieder jaar groter wordt. En wij hebben gewoon weer een plekje weten te veroveren, supergaaf!

Een prachtige prestatie

Met een beoordeling van 5,5 ster (van de 7) verstevigen wij onze positie als een van de beste e-business bedrijven in de categorie Digital agency fullservice middelgroot. Het is inmiddels al het vierde jaar op rij dat wij met dit aantal sterren de gedeelde derde plek mogen sieren. Best wel heel erg uniek! En een prestatie die niet mogelijk was geweest zonder onze klanten en partners. Dankbaar voor hun vertrouwen in ons en de waardevolle input die zij leveren. Op naar weer een jaar waarin we met ons team hard werken om mooie oplossingen te ontwikkelen die waarde toevoegen aan de zorg.

Wat is de emerce100?

Het was dit jaar alweer de 18e editie van de Emerce100. Ook nu werd het imago-onderzoek weer uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivation. Samen met beslissers uit de online-industrie beoordeelden zij dit jaar 559 bedrijven in 55 categorieën. De beoordeling is aan de hand van vier criteria:

  • Kennis/know-how
  • Prijs-kwaliteitsverhouding
  • Betrouwbaarheid
  • Flexibiliteit
Impact leveren met ons oplossingen en service

Alle vier de bovengenoemde criteria vinden wij bij a&m impact hartstikke belangrijk en het is dan ook super om te zien dat wij daar goed op worden beoordeeld. Waar je dat volgens ons goed aan kan merken?

  • Ons klantportfolio is het afgelopen jaar aangevuld met heel wat nieuwe klanten. Met inmiddels meer dan 200 zorgklanten die gebruik maken van onze oplossingen weten wij als geen ander wat er speelt in de zorgsector en hoe wij daar op in kunnen spelen.
  • Transparant zijn is voor ons heel belangrijk. Niet alleen over wat er mogelijk is, maar ook over wat past bij de organisatie. Zo weet je zeker dat je altijd wat je te wachten staat en dat je een oplossing hebt wat echt waarde toevoegt aan jouw organisatie
  • Onze supportafdeling staat 24/7 voor onze klanten klaar, telefonisch of per mail, op ons kan je rekenen om je oplossing altijd werkend te houden. Op ons kan je vertrouwen.
  • Een product op maat maken of samen kijken naar hoe we bestaande functionaliteiten zo kunnen inrichten dat het past bij de behoeftes binnen de organisatie. Flexibel als maar kan!
Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact