Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Demo aanvragen beeldbank

Met de beeldbank oplossing kun je al het beeldmateriaal, foto’s, video’s, Office sjablonen en drukwerk van jouw organisatie op één centrale plek verzamelen, beheren en met je collega’s of externen delen. En dat allemaal met dezelfde interface als het intranet heeft, zodat de zorgmedewerker niet weer iets nieuws hoeft te leren. Efficiënt, gebruiksvriendelijk en direct in te zetten. Zien wat deze oplossing nog meer kan? Wij laten het graag zien in een demo.

over a&m impact

Bij a&m impact richten we ons op de zorgsector. Dit doen we al sinds 1998 en vanaf die tijd hebben we al meer dan 200 zorginstellingen mogen bedienen. Door onze jarenlange focus op de zorg hebben we inmiddels veel praktische, hands-on ervaring opgedaan. Deze kennis en ervaring delen wij graag. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en we zorgen er dan ook voor dat we ons sociaal intranet én onze andere online communicatieoplossingen voor de zorg telkens blijven verbeteren. Dus mocht je een vraag hebben of eens willen sparren over de mogelijkheden om de interactie en betrokkenheid binnen jouw zorgorganisatie te verhogen, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag op weg!

© 2024 a&m impact