Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Demo aanvragen

Een sociaal intranet is voor iedere organisatie op maat aan te passen. Om je een goed beeld te geven van hoe een (sociaal) intranet er specifiek voor jouw organisatie uit kan zien, laten wij je graag een intranet voorbeeld zien. Daarvoor kan je bij ons vrijblijvend een demo aanvragen. Maar voordat we je middels een demo meenemen door het intranet, vertellen we je eerst graag wat een sociaal intranet is en wat je er mee kan.

een intranet voorbeeld specifiek voor jouw organisatie

We kunnen je natuurlijk wel van alles vertellen over ons sociaal intranet, een voorbeeld zien werkt toch altijd het beste. Wanneer we je een intranet voorbeeld laten zien, nemen we hier bij a&m impact graag de tijd voor. We nemen je stap voor stap mee en laten je alle mogelijkheden van het portaal zien. Natuurlijk kun je ook zelf rondkijken binnen het intranet, je ervaart het ten slotte nog beter wanneer je zelf de knoppen bedient. We komen hiervoor graag langs bij jouw zorgorganisatie, zo maken we meteen kennis met het bedrijf en het team. Uiteraard ben je ook welkom op ons kantoor in Doetinchem voor de demo, onder het genot van een kop koffie vertellen we je alle ins en outs van ons intranet. Liever online de demo volgen? Geen probleem, we delen graag ons scherm met je om het te laten zien.

over a&m impact

Bij a&m impact richten we ons op de zorgsector. Dit doen we al sinds 1998 en vanaf die tijd hebben we al meer dan 200 zorginstellingen mogen bedienen. Door onze jarenlange focus op de zorg hebben we inmiddels veel praktische, hands-on ervaring opgedaan. Deze kennis en ervaring delen wij graag. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en we zorgen er dan ook voor dat we ons sociaal intranet én onze andere online communicatieoplossingen voor de zorg telkens blijven verbeteren. Dus mocht je een vraag hebben of eens willen sparren over de mogelijkheden om de interactie en betrokkenheid binnen jouw zorgorganisatie te verhogen, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag op weg!

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact