Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Medewerkersportaal

Het doel van elke zorgorganisatie is om je medewerkers prettig, veilig en efficiënt te laten samenwerken aan betere zorg. Dat is alleen mogelijk wanneer de medewerkers elkaar gemakkelijk kunnen vinden en met elkaar kunnen communiceren, ook wanneer zij niet fysiek bij elkaar zijn. Een gebruiksvriendelijk medewerkersportaal, ook wel een sociaal intranet genoemd, kan daar op meerdere manieren aan bijdragen. Zo kan het de interne communicatie verbeteren en ondersteunt het portaal je medewerkers bij hun dagelijkse werkzaamheden door bijvoorbeeld de toegang tot applicaties te versimpelen.

Een greep uit onze medewerkersportalen

  • Medewerkersportaal Timon

  • Medewerkersportaal Mentaal Beter

  • Medewerkersportaal HCDO

  • Medewerkersportaal Blinkers

MOGELIJKHEDEN VAN EEN MEDEWERKERSPORTAAL

Samenwerken in groepen

Veel teams werken onderling met WhatsApp en e-mail. Vooral groepsmail wordt als lastig ervaren omdat je niet kunt zien wie de mail gelezen heeft. Daarom biedt ons medewerkersportaal een Facebook-achtige tijdlijn, waarbij je heel eenvoudig berichten met het team of met de locatie kan delen. Dit is ideaal voor overdrachten, maar ook voor projecten en thema’s.

Toegang tot applicaties

Door het toevoegen van applicaties wordt het medewerkersportaal de startpagina van de zorgmedewerker. Applicaties kunnen voor iedereen (corporate), afhankelijk van rechten en rollen en persoonlijk zijn. Ook kunnen applicaties single sign-on (SSO) en vanuit externe bronnen zoals Azure, HelloID en Liquit aangeboden worden.

Zoeken en vinden

De belangrijkste functie van het medewerkersportaal is de zoekfunctie. Snel een collega, protocol of document vinden is heel eenvoudig en kan snel. Dit bespaart de zorgmedewerker heel veel tijd en frustraties. Wij doorzoeken idealiter ook alle externe bronnen waar een zorgmedewerker bij moet kunnen. Eén zoekfunctie voor alle systemen.

Meer weten?

Kim kan je er alles over vertellen

Kim
van Manen
Relatiemanager
[javascript protected email address]
Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact