Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Multisites

Sommige organisaties, denk bijvoorbeeld aan een regio-organisaties voor huisartsen, hebben verschillende huisartsenpraktijken aangesloten die onder één overkoepelende organisatie vallen. Maar ook ander type zorginstellingen, die bijvoorbeeld een label voor ieder specialisme hebben. Die kun je allemaal op één corporate website vertegenwoordigen, maar daardoor kun je wel binding mislopen met bezoekers die specifiek op zoek zijn naar een aangesloten praktijk en label. Eigenlijk wil je hiervoor ook een eigen website/subsite hebben waarop zij zich kunnen profileren, zonder dat het veel tijd, irritatie en geld kost. Daar hebben wij een oplossing voor!

Wat is een multsite voor de zorg?

De multisite en multishop oplossingen die a&m impact ontwikkelt, maakt het creëren en lanceren van een subsite heel eenvoudig. Vanuit één centraal CMS-systeem kan alles beheerd worden, zodat content ook tussen sites gedeeld kan worden. Denk aan nieuws, vacatures of zorginformatie. Voor iedere zorgbranche zijn er mogelijkheden: huisartsenpraktijken die onder een regio-organisatie vallen, een woonlocatie die cliënten wil werven of dagbestedingswinkeltje dat spulletjes verkoopt. Een multisite maakt het werk van de beheerders efficiënter en voor bezoekers een stuk overzichtelijker. Omdat het design van de subsite goed past bij dat van de hoofdsite is het voor bezoekers direct duidelijk dat de praktijk onder dezelfde regio organisatie valt. Zo creëer je een uniform merk naar de buitenwereld.

Hoe ziet een multisite eruit?

Multisite Dokter Drenthe

Voordelen van een multisite

 • Een centraal CMS-systeem
  Alles wordt vanuit één centraal CMS-systeem ontwikkeld. Op deze manier liften subsites mee met de doorontwikkeling van het CMS van de hoofdsite. Zo heb je ook als kleinere organisaties alle voordelen van de hoofdorganisatie.
 • Content delen

  Organisaties met een minisite kunnen gebruik maken van de content op de hoofdsite, maar daarnaast ook eigen content publiceren. Geen verspilde tijd aan dubbele content, maar in één keer op beide sites publiceren.

 • Snel aangemaakt
  Subsite is binnen no-time aangemaakt en gelanceerd op een eigen (sub)domeinnaam of subdirectorie. Ook de stijl van de hoofdsite kan aangehouden worden, waardoor je aan huisstijl ook geen tijd kwijt bent.
 • Eigen login
  Beheerders van subsites kunnen via een eigen login eenvoudig content publiceren. Zij hebben daarbij geen extra technische kennis nodig. Zo hebben zij zelf de touwtjes in handen als het aankomt op eigen content en hoeven zij niet telkens terug te grijpen op de ICT.
 • Creëert binding
  Een eigen subsite kan voor extra binding zorgen bij de bezoekers van de praktijken die aangesloten zijn bij de regio-organisatie. Bezoekers weten dat ze met een collectief te maken hebben wat ook weer voor extra zekerheid kan zorgen.
Oplossingen door iedereen te gebruiken

Onze websites voor de zorg bouwen we uiteraard ook volgens de officiële richtlijnen. Het WAI (Web Accessibility Initiative), heeft de WCAG 2.1 richtlijnen opgesteld zodat er digitale toegankelijkheid voor iedereen is. Vrijwel alle andere richtlijnen zoals o.a. drempelvrij.nl en de nieuwe Europese standaard EN 301 549 zijn daarop gebaseerd.
Lees meer >

Waarom kiezen voor een multisite van a&m impact?

Een zorgwebsite van a&m impact, waarom is dat zo anders dan van een andere aanbieder? Nou, met meer dan 200 zorgklanten in ons portfolio weten wij als geen ander wat jouw organisatie nodig heeft. Wij weten wat er speelt én weten dat te vertalen naar passende digitale oplossingen. Maar dat niet alleen. Zo trots als wij zijn op onze oplossingen, zo trots zijn wij ook op ons team. Met onze nuchtere kijk op zaken, Achterhoekse mentaliteit van 'doen wat we zeggen en zeggen wat we doen' en een goede dosis humor is het project op zichzelf net zo tof als het eindresultaat. Werken met a&m impact is ook gewoon leuk! En hoewel digitaal net zo makkelijk is, spreken we ook graag persoonlijk af. Bij jullie, of bij ons in het prachtige Doetinchem. Samen brengen wij in kaart wat jouw organisatie nodig heeft en creëren we een website die aansluit bij die behoeftes.

Meer over a&m
Meer weten over onze multisite oplossing?

Daan kijkt graag met je mee

Daan
Seegers
Projectmanager
[javascript protected email address]
Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact