Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Wil jij samen met ons impact maken?

Laten we kennismaken!

Heb je het gevoel dat a&m impact bij jou past? En jij bij ons? Leuk! We zien je sollicitatie (Curriculum Vitae en motivatiebrief) op de vacature graag tegemoet via fanmail@am-impact.nl.

Zo ziet onze sollicitatieprocedure eruit

Zijn we enthousiast geworden naar aanleiding van je sollicitatie, dan nodigen we je graag uit om langs te komen! Op basis van de functie waarop jij solliciteert, doorlopen we in onze procedure een aantal stappen.

 • Eerste gesprek
  In het eerste gesprek maken we kennis: wie zijn wij en wie ben jij, wat zijn jouw vaardigheden, ambities en passen we hierin bij elkaar?
 • Tweede gesprek en/of meeloopmoment
  Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op het werken bij a&m impact en jouw functie. Dit is hét moment om elkaar het hemd van het lijf te vragen. Wat ga je bij a&m impact doen, hoe zie jij dit voor je, hoe zien wij dit voor ons en hoe zit het met je kennis. Meestal gieten we dit in een (halve) dag bij ons meelopen om echt even te proeven en kennis te maken: wie we zijn, hoe we werken en waarmee we werken. Het kan zijn dat we jou een proefopdracht voorleggen, in dit gesprek krijg je de mogelijkheid deze te presenteren. Je maakt uiteraard kennis met één of meerdere (toekomstige) collega's, zo krijg je echt helemaal een beeld van waar je terechtkomt.
 • Arbeidsvoorwaardengesprek
  Waren beide gesprekken positief en zijn we enthousiast over elkaar? Dan gaan we graag met je in gesprek over de arbeidsvoorwaarden.
 • Ready, set, go!
  Al kunnen we niet wachten je welkom te heten in ons team, jouw startdatum is natuurlijk mede afhankelijk van de opzegtermijn van je vorige werkgever of het behalen van je diploma. We zorgen er in ieder geval voor dat je werkplek wordt ingericht en klaargemaakt en dat we een inwerkprogramma voor je hebben, nog voordat je komt.
Heb je eerst nog vragen?

Stel ze aan Patty of Lisa

Patty
Boonman
Manager marketing & hr
[javascript protected email address]
Lisa
Hermsen
HR-specialist
[javascript protected email address]
Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact