Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Sociaal intranet speciaal voor de zorg

Op één plek alle medewerkers en vrijwilligers met elkaar verbonden.
Alle informatie direct te zoeken, vinden en delen.
Overal veilig te bereiken, ook met een mobiele app.
Demo aanvragen

Functionaliteiten

Zoeken en vinden

Een goede zoekbalk is essentieel, het biedt medewerkers een verkorte route naar informatie. Met één goedgeplaatste zoekopdracht worden alle pagina's, documenten of groepen doorzocht.

Informatie delen

Deel corporate informatie met iedereen in de organisatie. Zo kan er nieuws, informatie over afdelingen, locaties, evenementen, scholing, faq's en nog veel meer gedeeld worden. Medewerkers zijn vanaf nu altijd op de hoogte.

Collega's vinden en volgen

Kom makkelijk in contact met collega's in de organisatie. Met een smoelenboek kun je alle namen, gezichten en contactgegevens vinden. De chat en tijdlijn bieden de uitkomst om je collega's even te spreken op de hoogte te brengen.

Sociaal intranet van a&m impact

Bij a&m impact hebben we een sociaal intranet, ook wel digitale werkplek of medewerkersportaal genoemd, ontwikkeld speciaal voor de zorg. Doel van dit sociaal intranet is het op één plek met elkaar verbinden van zorgmedewerkers en vrijwilligers. Door onze jarenlange focus op de zorg hebben we inmiddels veel praktische, hands-on ervaring opgedaan. Tientallen zorgorganisaties maken inmiddels dagelijks gebruik van ons platform om zo informatie interactief met elkaar te delen. Check de video, we laten het je graag zien!

Geschikt voor iedere zorgsector

Een sociaal intranet afgestemd op jouw behoeften

Werkwijze

In 6 stappen naar resultaat

Kick off & intake
1
Onderzoeken & analyseren
2
Implementeren
3
Content creëren
4
Livegang
5
Evalueren & doorontwikkelen
6
Wat is een sociaal intranet?

Een sociaal intranet, ook wel een digitale werkplek, is een besloten platform waarop alle medewerkers in je organisatie digitaal samen komen, waar jij ze aan je organisatie bindt en boeit en dat jouw medewerkers ondersteunt in hun dagelijkse werkzaamheden. In dit portaal voor medewerkers staat álle bedrijfsinformatie die je medewerkers nodig hebben hun werk goed te kunnen uitvoeren zodat ze niet naar nog 15 andere verschillende systemen hoeven.

Lees meer over wat een sociaal intranet is >

Waarom een sociaal intranet?

Als organisatie wil je dat je medewerkers en vrijwilligers veilig, efficiënt en eenvoudig samenwerken aan betere zorg. Een gebruiksvriendelijk en eenvoudig sociaal intranet of medewerkersportaal, verbetert de interne communicatie en ondersteunt deze collega's bij het dagelijkse werk. Zelfs al wanneer je net een nieuwe medewerker in dienst hebt genomen.

Meer redenen waarom een sociaal intranet? Je leest het hier >

Mogelijkheden sociaal intranet

De eindeloze mogelijkheden van het sociaal intranet zijn niet op één hand te tellen. Het sociaal intranet bevat vele functionaliteiten. Van standaard geïntegreerde functies zoals informatie delen, tot optionele functies zoals de beeldbank. Met een stuk maatwerk kunnen wij een oplossing creëren die past bij jouw organisatie.

Lees alle mogelijkheden van een sociaal intranet op een rij >

Wij kiezen alleen het allerbeste

integraties

Het sociaal intranet is de gebruiksvriendelijke schil om de ICT-omgeving van een zorgorganisatie. Voor de zorgmedewerker wel zo makkelijk. Niet meer 1001 applicaties die zij moeten begrijpen en waarvan zij de wachtwoorden moeten onthouden, maar slechts één applicatie. Verschillende systemen worden gekoppeld op het sociaal intranet. Benieuwd wat wij op ons platform integreren?

Bekijk al onze integraties
Meer weten?

Laten we kennismaken

Tom
Dellepoort
Operationeel directeur
[javascript protected email address]
Kim
van Manen
Relatiemanager
[javascript protected email address]

Zij gingen je voor

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact