Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De zorg verbeteren doe je samen

Impact maken doen wij nooit alleen. Naast dat wij intern een team hebben van bevlogen professionals die communicatieoplossingen maken, werken wij ook veel samen met Sales- en implementatiepartners. Door deze samenwerkingen kunnen wij het totaalpakket aan digitale mogelijkheden bieden. Dat levert volgens ons echt een meerwaarde op voor de eindgebruiker. En daar doen we het allemaal voor!

Aantrekkelijk voor beide partijen

Wij geloven in partnerships en vinden dat dit voor jouw als partner aantrekkelijk moet zijn. Daarom hebben we een mooi partnershipmodel, waarmee het leuk wordt om samen de markt te veroveren. Als zorgspecialist hebben wij de kennis in huis om vanuit de behoefte van de zorgorganisaties een gelaagd sociaal intranet/medewerkersportaal op te zetten. Wij creëren een gebruiksvriendelijke schil die door alle lagen van de organisatie gebruikt kan worden, van directeur tot zorgmedewerker. Dat is onze kracht: wij zijn de schil om de digitale werkplek. Een ICT-partner hanteert het IT-beheer, clouddiensten, hardware, infrastructuur, Microsoft 365, etc. Daarin zijn wij complementair aan onze partners. Geen enkele overlap dus en een zeer interessant prijsmodel.

Breed inzetbare communicatieoplossingen
Wij zijn gespecialiseerd in digitale communicatieoplossingen voor de zorg, maar dat betekent niet dat ons portaal alleen voor deze sector geschikt is. Het is ook mogelijk om onze 'voorkant van de digitale werkplek' buiten de zorgbranche te leveren en te implementeren. Indien wenselijk zorgen we ervoor dat het portaal merkloos aangeleverd wordt. Benieuwd naar al onze oplossingen? Bekijk ze op onze website of vraag een demo aan!

Krachten bundelen

Inmiddels zijn er meerdere (ICT-)partners succesvol met ons verbonden. Samen maken wij een digitale werkplek die alle technische functionaliteiten bezit, maar met een voorkant die voor iedereen in de organisatie gebruiksvriendelijk is. Door onze krachten te bundelen maken wij echt impact op zorgorganisaties. Toch, Tom?

partnership voor sales- en implementatiepartners

Ben jij als ICT-leverancier op zoek naar een sociaal intranet of portaal als aanvulling op je bestaande productportfolio? Ons portaal wordt door veel ICT-partners ingezet als medewerkersportaal, sociaal intranet, applicatieportaal en Office 365 portaal in diverse branches. Wij koppelen hierbij met allerlei systemen zoals o.a. Azure, Citrix, VMware, Liquit en Tools4ever.

Onze oplossingen kunnen jouw product en klanten helpen, maar wij kunnen jou ook geheel vrijblijvend helpen met demonstraties bij je klanten/leads en met marketingcampagnes en -materialen. Laten we eens kennismaken om onze oplossingen te demonstreren en te kijken waar een win-win te behalen is.

Interesse?

Laten we eens koffie drinken

Tom
Dellepoort
Operationeel directeur
[javascript protected email address]

Samenwerken met a&m impact

Als je een partnership met a&m impact aangaat, dan is dat niet alleen goed voor de business, het is ook gewoon ontzettend leuk om samen een project te draaien. Als zorgspecialist en met een ruim portfolio aan zorgklanten hebben wij ontzettend veel kennis over de sector. Wij weten wat er speelt én weten dat te vertalen naar passende digitale oplossingen. Onze oplossingen; daar zijn we ontzettend trots op. Minstens zo trots zijn we op de cultuur die wij met z'n allen hebben gecreëerd. Met onze nuchtere kijk op zaken, Achterhoekse mentaliteit van 'doen wat we zeggen en zeggen wat we doen' en een goede dosis humor is het project op zichzelf net zo tof als het eindresultaat. Wil je dan ook een partnership dat na ieder project naar meer smaakt? a&m impact is de partij die je zoekt!

Meer over a&m

gaan we samen de uitdaging aan?

Voor a&m impact moet een partnership op twee niveaus klikken; onze oplossingen moeten op elkaar aansluiten en versterken én er moet een goede DNA-match zijn. Wil je meer weten over onze partnerships of denk je dat a&m impact goed past bij jouw diensten? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een kennismaking! We bekijken graag samen de mogelijkheden.

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact