Velde groep meertalige website

Velde

Technische realisatie Velde.nl

Velde Groep is specialist in werving en selectie voor commerciële (of marktgerichte) functies. Sinds 1992 heeft Velde Groep zich ontwikkeld tot een onderscheidend bureau. Met ruim 40 medewerkers in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk werken zij grensoverschrijdend.

Voor Velde Groep heeft a&m impact de nieuwe website gerealiseerd. In de website zitten diverse koppelingen verwerkt waaronder de koppeling met Perfect View. Daarnaast is er een op maat gemaakte aanmeld procedure ingebouwd waardoor sollicitanten zichzelf gemakkelijk kunnen inschrijven door middel van een aantal eenvoudige stappen te doorlopen. Hierdoor maakt de sollicitant een Velde Profiel aan waarmee zij ook een volgende keer kunnen inloggen. De vacatures zijn verwerkt in een database en daaraan gekoppeld zit de database van bedrijven waar de vacatures uit staan. De website is vijftalig. Velde Groep kan alle teksten, afbeeldingen en vacatures zelf beheren op alle vijf de websites.

Technisch is de website gebouwd in HTML5 adaptive, waardoor de website op de desktop, tablet en smartphone een eigen lay-out heeft.

‹ Terug naar het overzicht
Velde groep meertalige website
Velde groep meertalige website
Velde groep meertalige website
Devices frame

Tom Dellepoort
Tom Dellepoort

Interesse gewekt?

Neem contact op met Tom Dellepoort!

0314 - 368160 t.dellepoort@am-impact.nl