Mulders & Quint website

Voor Mulders & Quint hebben wij het compleet vernieuwde online platform ontwikkeld. Een HTML5 Responsive website met koppeling naar RealWorks voor het tonen van het actuele woningaanbod.

Service, vakmanschap en vertrouwen. Deze drie speerpunten vormen al jaren de belangrijkste pijlers van Mulders & Quint makelaardij, uw partner in de aan- en verkoop van zowel bestaande bouw als nieuwbouw maar ook uw partner voor taxaties.

Met vestigingen in Doetinchem en Zevenaar hebben wij een echte regiofunctie binnen de makelaarswereld in de Achterhoek en de Liemers.

Goed luisteren, inventariseren, doelstelling bepalen en waarmaken. Dat zijn de hoekstenen van Mulders & Quint. Eerst luisteren wij aandachtig naar de wensen van de klant, we inventariseren de wensen, vervolgens zullen we samen met de klant een doelstelling bepalen. Op het moment dat wij zeker weten dat de klant een goed beeld heeft van alle mogelijkheden en consequenties maken we samen met de klant een plan voor de aankoop van de nieuwe woning of verkoop van de huidige woning. We nemen ruimschoots de tijd voor u met als voornaamste doelstellingen het realiseren van uw persoonlijke woonwensen.

‹ Terug naar het overzicht
Mulders & Quint website
Mulders & Quint website
Mulders & Quint website
Devices frame

Doel

  • Conversie- en omzetverhogend
  • Optimalisatie mobiele apparaten
  • Social media integratie

Tom Dellepoort
Tom Dellepoort

Interesse gewekt?

Neem contact op met Tom Dellepoort!

0314 - 368160 t.dellepoort@am-impact.nl