Mobiele app voor Elsa!

Elsa Coloured Shoes

Voor Elsa Coloured Shoes uit Emmerich hebben we een gave mobiele app ontwikkeld! Tijdens een van de gesprekken met Elsa kwamen we er achter dat in de winkels van haar dealers, vaak een beperkte hoeveelheid modellen trouwschoenen en accessoires aanwezig zijn. Hierdoor krijgen potentiële kopers geen compleet beeld van alle modellen van Elsa. Wij kwamen met het idee om een mobiele app te ontwikkelen, waarmee deze winkels m.b.v. een tablet alle actuele modellen aan haar klanten kan laten zien. De app moest daarom makkelijk te gebruiken zijn en een hoog "swipe" gehalte hebben.

Elsa Coloured Shoes is een innovatief bedrijf en wil graag voorop lopen in haar markt. Om dit te ondersteunen is een eigen mobiele app een zeer geschikte oplossing! Een extra wens was om geen extra tijd kwijt te zijn met het vullen en onderhouden van content van de app zoals afbeeldingen en teksten van de producten. Dit hebben we gerealiseerd door de content van de huidige website in de app te hergebruiken!

De app is zowel op iPhones als op Android telefoons te gebruiken en zal in de nabije toekomst verder doorontwikkeld worden We zijn trots op het resultaat en blij Elsa met een passende oplossing geholpen te hebben!

‹ Terug naar het overzicht
Mobiele app voor Elsa!
Mobiele app voor Elsa!
Mobiele app voor Elsa!
Devices frame

Doel

  • Branding
  • Innovatieve uitstraling
  • Merkversterkend

Tom Dellepoort
Tom Dellepoort

Interesse gewekt?

Neem contact op met Tom Dellepoort!

0314 - 368160 t.dellepoort@am-impact.nl