Switch wiring diagram app

Kraus & Naimer is fabrikant van schakelaars en levert per jaar meer dan 4,3 miljoen schakelaars wereldwijd. Dit doen ze met een team van meer dan 1000 man vanuit meerdere landen.

Kraus & Naimer kwam bij ons met de vraag of wij haar papieren handboek, met hierin alle schakelschema's van de schakelaars, kunnen digitaliseren zodat haar klanten sneller en makkelijker toegang kunnen krijgen tot deze content. Al snel ontstond het idee om hiervoor een mobiele (hybride) app te ontwikkelen. Na een brainstormsessie waren we al snel uit de gewenste mogelijkheden en hoe de app eruit zou moeten zien. Na enkele dagen van ontwikkelen hebben we de meest geschikte app voor ze ontwikkeld, die helemaal van deze tijd en zeer gebruikersvriendelijk is.

Doordat we een hybride app ontwikkeld hebben, kunnen we zonder veel inspanningen (en dus kosten) de app voor zowel iOS als Android toestellen beschikbaar maken. Hierdoor kunnen zoveel mogelijk mensen de app op de telefoon en tablet gebruiken. De app is reeds in de appstores beschikbaar, dus probeer hem eens uit!

‹ Terug naar het overzicht
Switch wiring diagram app
Switch wiring diagram app
Switch wiring diagram app
Devices frame

Doel

  • Branding
  • Innovatieve uitstraling
  • Internationale uitstraling
  • Tijdbesparing

Tom Dellepoort
Tom Dellepoort

Interesse gewekt?

Neem contact op met Tom Dellepoort!

0314 - 368160 t.dellepoort@am-impact.nl