Beeckestijn Business School website

Beeckestijn Business School

Nieuwe website van Beeckestijn Business School live!

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied, branchespecifieke masterclasses en op maat gemaakte in-company trajecten.

Doel van Beeckestijn is het ontwikkelen en aanbieden van kortdurende hoogwaardige opleidingen waarbij de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden ingezet.

Voor Beeckestijn Business School heeft a&m impact zowel het grafische ontwerp als de technische realisatie verzorgd. Kenmerkend voor deze website is het opleidingen- en agendaoverzicht, waarbij de bezoeker middels gebruikersvriendelijke filtermogelijkheden een passende opleiding of agenda item kunnen vinden. Bovendien wordt alle informatie met betrekking tot de opleidingen overzichtelijk weergegeven en kan Beeckestijn Business School dit eenvoudig beheren middels het CMS Expression Engine. Door het zelf kunnen plaatsen van call to action buttons kan Beeckestijn Business School de conversie van de website verhogen. Uiteraard kunnen bezoekers zich online inschrijven voor een opleiding en tot slot mag de social media integratie niet ontbreken op deze website. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld nieuwsberichten of agenda items eenvoudig delen op social media.

‹ Terug naar het overzicht
Beeckestijn Business School website
Beeckestijn Business School website
Beeckestijn Business School website
Devices frame

Doel

  • Branding
  • Conversie- en omzetverhogend
  • Innovatieve uitstraling
  • Optimalisatie mobiele apparaten
  • Social media integratie

Tom Dellepoort
Tom Dellepoort

Interesse gewekt?

Neem contact op met Tom Dellepoort!

0314 - 368160 t.dellepoort@am-impact.nl