Online community starten

Samenwerken in communities

Denk je wel eens, kon ik maar wat makkelijker informatie en kennis delen met een besloten groep mensen? En het liefste in een online systeem die ook op je mobiel te gebruiken is en op maat aan te passen is als het moet?

Dan is onze allernieuwste community applicatie een geschikte oplossing! Als gebruiker maak je heel eenvoudig nieuwe communities aan, nodig je interne en externe mensen uit en valideer je nieuwe aanmeldingen. Je kunt zowel open als gesloten communities opzetten en hierin bestanden, artikelen en links delen, liken en erop reageren. Het is de ideale communicatietool voor samenwerkingsverbanden, ontwikkelteams, vakgroepen, fusietrajecten, vergaderteams, afdelingen, projectgroepen etc.

Wij komen graag bij je langs voor een demonstratie!

Categoriseren communities

We gaan nu ook een mogelijkheid ontwikkelen dat je categorieën kunt beheren en aan communities kunt koppelen. Voorbeelden hiervan zijn; projecten, locaties algemeen etc. Vervolgens kun je dan op een bepaalde pagina een overzicht plaatsen met alle communities van een bepaalde categorie. Een voorbeeld hiervan kan zijn dat je op een bepaalde pagina wat vertelt over lopende projecten en jezelf direct eronder een overzicht met alle projecten communicities kunt tonen, hoe gaaf is dat !



‹ Terug naar het overzicht