Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Warande, De Rijnhoven en a&m impact op Hét Nationaal Congres Online Verbinding

Op dinsdag 18 april 2023 zijn wij weer aanwezig op Hét Nationaal Congres Online Verbinding samen met ouderenorganisaties Warande en De Rijnhoven. Tijdens onze sessie vertellen zij meer over hoe zij beiden op hun eigen manier het sociaal intranet hebben ingericht zodat het past bij de medewerkers en kernwaarden van hun organisatie. Daarnaast belichten ze ook hun samenwerking in het proces. Hoe kunnen zorgorganisaties elkaar helpen bij grote (digitale) ontwikkelingen?

Over Warande en De Rijnhoven

Warande biedt ouderen in Bilthoven, Houten en Zeist zorg, wonen, behandeling en begeleiding. De organisatie biedt zorg aan bijna 900 cliënten en er werken ruim 1100 mensen verspreid over zeven locaties en een hoofdkantoor. Ook in de provincie Utrecht zit ouderenorganisatie De Rijnhoven. Een kleinschalige zorginstelling voor thuiszorg, wonen en behandeling biedt aan kwetsbare ouderen. Uitgangspunt is het behouden van zoveel mogelijk zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Twee organisaties die elkaar op verscheidene vlakken raken en juist daarom elkaar opzochten voor de implementatie van het sociaal intranet.

Hét Nationaal Congres Online Verbinding

Tijdens Hét Nationaal Congres Online Verbinding worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van sociaal intranet, digitale werkplek en hybride werken besproken. Organisaties vanuit diverse branches nemen je mee in hun platforms, processen en werkwijzen. Samen met ouderenorganisaties Warande en De Rijnhoven zijn wij van de partij om meer te vertellen over de optimale inrichting van een sociaal intranet en het positieve effect van de samenwerking tussen twee zorgorganisaties. Hoe zet je de functionaliteiten en modules in om het zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jouw organisatie? Hoe bepaal je dat? En welke keuzes moet je daarin maken? Willemieke van Warande en Robin van De Rijnhoven vertellen het graag.

Ben je er ook bij?

Benieuwd naar hoe Warande en De Rijnhoven hun sociaal intranetten hebben ingericht en welk effect hun samenwerking daarop heeft gehad? Kom dan naar onze sessie tijdens Hét Nationaal Congres Online Verbinding, op locatie bij het Postillion Hotel te Bunnik. Een kaartje bemachtigen kan via de website van Communicatiebureau De Walvis, organisator van het event.

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact