Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Uitnodiging: a&m impact kennisdag digitale communicatie 14 mei 2024

Waan je in de kennisjungle van a&m impact

Het is zover: de vierde editie van onze Kennisdag digitale communicatie in de zorg komt eraan! Op dinsdag 14 mei nodigen we je uit de kennisjungle in Burgers' Zoo, Arnhem te betreden voor een dag vol leerzame sessies en bovenal gezelligheid. Gedurende één middag nemen we je in 9 sessies mee langs alle facetten van digitale communicatie in de zorg. Jouw deelname aan onze kennisdag en het aansluitend diner is gratis.

Vorig jaar kwamen 200 zorgprofessionals samen om meer te leren van onze sprekers én van elkaar. Ben je er dit jaar (weer) bij? We hebben opnieuw boeiende sprekers weten te strikken die graag hun expertise met je delen van digitale toegankelijkheid en adoptie tot recruitment en toekomstgericht denken. Dit wil je gewoon niet missen!

Wat staat je te wachten

Een gezellig vol programma! Met verschillende informele sessies en workshops over (digitale) communicatie-, IT- en HR-vraagstukken, staat onze middag vooral in het teken van kennis opdoen. Maar wees gerust, er is daarnaast ook alle ruimte om samen met andere zorgprofessionals te sparren, te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

We trappen de dag af met Dagvoorzitter Sjoerd Weikamp. In zijn opening laat hij met humor, interactie en ad-rem-heid ons allen zien dat ook de toekomst van digitale communicatie begint en eindigt bij intermenselijk gedrag. Na een gezamenlijke start gaat iedereen zijn eigen weg naar verschillende sessies over de digitale werkplek:

  • Het werklandschap is sinds Covid-19 erg veranderd. Thuis, op kantoor of hybride werken: het kan allemaal. Christiaan Lustig en Richard Wiegers van TheDayShift laten je zien hoe je praktische werkafspraken maakt zodat iedereen in je organisatie prettig kan blijven (samen)werken.
  • Herken je dat? Na een enthousiaste start, zakt het gebruik van je intranet in. Wat je daar aan kan doen, legt Peter Haan van Evolve je allemaal uit tijdens zijn sessie over de adoptie van het sociaal intranet.
  • Of luister naar de praktijkverhalen van andere zorgorganisaties: Han Buruma, projectleider bij Vanboeijen deelt in zijn sessie hoe het nieuwe sociaal intranet Vanboeijen helpt bij het anders vormgeven van de zorg en welke andere digitale innovaties zij binnen hun organisatie nog meer inzetten.
  • Hoe complex (digitale) toegankelijkheid is, weet ook Bartiméus. Sabine van Wanrooy en Wouter Lenssen vertellen je alles over Accessibility en hoe zij dat hebben aangepakt op hun sociaal intranet.

Niet op het sociaal intranet, maar via andere wegen je doelgroepen bereiken? Daarvoor hebben we drie toffe sessies geregeld:

  • Hoe creëer je aan de hand van Marketing, Communicatie en Recruitment de ideale Employee Journey? Kayra Verweij en Michiel Martens van De Selectie laten je zien hoe je van sollicitant tot ambassadeur gaat.
  • Wil je aan de slag met de online klantreis van jouw verschillende doelgroepen? Volg dan de sessie van Nino Uijting en Niels Berendsen van I-pulse en ontdek hoe belangrijk een positieve ervaring bij je doelgroep is.
  • Goede communicatie tussen cliënten, hun verwanten en de organisatie is belangrijk voor het leveren en ontvangen van passende ondersteuning. Tom Dellepoort van a&m impact neemt jullie graag mee in de vraagstukken die spelen bij zorgorganisaties en welke (digitale) ontwikkelingen er zijn.

Wil je direct aan de slag? Volg dan een van de workshops van Maartje Huinink en Marysa Vos.

  • Neem een kijkje in de toolbox van de ontwerper en ga zelf aan de slag met een aantal ontwerpende technieken om plezier, inspiratie en draagvlak in verandertrajecten te brengen.
  • Wist je dat toekomstdenken je juist kan helpen om nu slimmere keuzes te maken? In de interactieve workshop maak je kennis met de basis van langetermijndenken en leer je koersen naar verschillende toekomstscenario’s.

Ben jij er ook bij?

Yay! Via onderstaande button kom je op de pagina waar je jezelf kunt aanmelden voor de kennisdag, de verschillende sessies die je bij wil wonen én of je gezellig aansluit voor het diner. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Meld je nu aan
Een korte sfeerimpressie

Twijfel je nog? Dat kan toch haast niet! Bekijk anders nog een keer de aftermovie van onze kennisdag 2023 voor een kleine sfeerimpressie, dat moet je vast overtuigen ;)

© 2024 a&m impact