Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

RIBW Overijssel en a&m impact op Hét Nationaal Intranetsymposium

Op dinsdag 23 november zijn wij weer online aanwezig op Hét Nationaal Intranetsymposium samen met GGZ-organisatie RIBW Overijssel. Tijdens onze sessie vertellen zij meer over hun sociaal intranet en de aankomende overstap naar een digitale werkplek. Hoe hebben zij dat aangepakt, wat vinden de medewerkers ervan, wat gaat er goed en waar zien ze nog verbeterpunten?

Over GGZ-organisatie RIBW Overijssel

Bij RIBW Overijssel werken ongeveer 900 GGZ-professionals die ondersteuning bieden aan ruim 3000 cliënten met een psychische kwetsbaarheid. Ze ondersteunen mensen in het dagelijks leven bij wonen, werken en leren, sociale contacten en zingeving. Dat doen ze bij cliënten thuis, in één van onze woonvormen en middenin de Overijsselse wijken. Samen met naasten, ervaringsdeskundigen, andere professionals, vrijwilligers en buren. De zorgprofessionals van RIBW Overijssel werken vanuit meer dan 60 locaties in heel Overijssel.

Hét Nationaal Intranetsymposium

Tijdens Hét Nationaal Intranetsymposium worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van sociaal intranet, digitale werkplek en hybride werken besproken. Organisaties vanuit diverse branches nemen je mee in hun platforms, processen en werkwijzen. Samen met GGZ-organisatie RIBW Overijssel zijn wij van de partij om meer te vertellen over de transitie van het sociaal intranet naar de digitale werkplek. Waarom zitten ze in die transitie? Wat gaat het goed sinds de lancering die in november 2020 plaatsvond? En waar zitten de verbeteringen? Mirjam en Tim vertellen graag over dit proces en de unieke samenwerking tussen Communicatie en ICT.

Ook aansluiten?

Benieuwd naar waarom RIBW Overijssel van een sociaal intranet naar een digitale werkplek gaat? Onze sessie is om 13:40 uur en we nodigen je uit deel te nemen aan onze sessie! Een kaartje bemachtigen kan via de website van Communicatiebureau De Walvis, organisator van het online event.

Lees meer over de digitale werkplek van RIBW Overijssel:
Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact