Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Daten op de digitale werkplek

Het digitaal daten is inmiddels niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Op zijn beurt is ook de digitale werkplek onmisbaar geworden voor veel organisaties. Het klinkt bijna alsof het een match is. Wist je dat uit een onderzoek van het CBS in 2012 bleek dat 4% van de werknemers een relatie had op de werkvloer? Niet zo gek als je je bedenkt dat je behoorlijk veel tijd met je collega’s doorbrengt. Toch is dat daten op de werkvloer de laatste jaren steeds moeilijker geworden. Met het vele thuiswerken, moeten we het toch vooral van online contact hebben. Daar hebben wij een oplossing voor bedacht: de datingmodule!

Note: We kunnen je met heel veel digitale communicatieproblemen helpen, maar met daten toch echt niet. Onze datingmodule was een 1 april grap ;)

De datingmodule op het sociaal intranet

Binnen een zorgorganisatie deel je natuurlijk al een gezamenlijke passie: de zorg. Maar hoe kom je erachter welke interesse je nog meer deelt met je collega’s. Even spontaan een berichtje sturen via de chat is toch anders dan een gesprekje aanknopen bij het koffiezetapparaat. Om het voor gebruikers makkelijker te maken in contact te komen met andere single collega’s met vergelijkbare interesses, hebben wij de datingmodule ontwikkeld. Een module die het mogelijk maakt gericht op zoek te gaan naar de liefde op de werkvloer. Uiteraard alleen met de collega’s die ook op zoek zijn. Welke features we hebben ontwikkeld om het daten eenvoudig, leuk én veilig te houden, vertellen we je graag!

Onze Dating Features
 • Aanmelden

  Net als alle andere datingapps, wil je natuurlijk alleen in contact komen met andere zoekende singles. Medewerkers die gebruik willen maken van de datingmodule en alle functionaliteiten kunnen zich daarom specifiek voor deze module aanmelden. Je kan uiteraard alleen matchen met gebruikers die zich ook hebben aangemeld.

 • Pimp je profiel

  Om tot een goede match te komen, wil je natuurlijk wel wat meer van elkaar weten. Voor gebruikers die zich hebben aangemeld voor de datingmodule is er ruimte om het profiel even te pimpen. Bijvoorbeeld met leuke foto’s, weetjes en interesses. Verder kunnen gebruikers in de module een aantal voorkeuren aangeven zoals leeftijd en locatie.

 • Matchen op basis van interesse

  Oelala, wat kwam daar voor leuke collega voorbij in de datingmodule? Zie je een potentiële liefde voorbijkomen, vergeet dan niet snel een hartje uit te delen. Dit hartje is anoniem. Pas als beide gebruikers een hartje aan elkaar geven, dan krijgen ze beiden een notificatie dat er een match is. Dan kan het online daten echt beginnen!

 • Ontmoet elkaar online

  Waarschijnlijk zijn jullie allemaal al bekend met de chatfunctie op het intranet. Een vergelijkbare chat met dezelfde mogelijkheden is ook geïntegreerd in de datingmodule. Op deze plek kun je veilig het eerste contact maken met je matches. Klikt het nou heel goed? Dan kun je natuurlijk ontmoeten. Via de module kun je een online afspraakje inplannen.

 • Greetz integratie

  Is de liefde nou echt aan het bloeien, dan wil je misschien wel iets leuks naar je match sturen. Ook daar hebben we aan gedacht met de datingmodule. Met de Greetz integratie stuurt de gebruiker een kaart, chocolade, rozen, etc. sturen, naar de werklocatie van de match.

 • Love guide

  Maar, hoe doe je dat nou, daten op de (online) werkvloer? Om het naast liefdevol ook netjes en respectvol te houden, hebben wij een Love Guide ontwikkeld die medewerkers kan ondersteunen als zij aan het daten slaan. Je wil namelijk ook gewoon met elkaar kunnen blijven werken.


Let wel op, veilig daten hebben medewerkers ook zelf in de hand. Maak van kriebels in de buik, geen rillingen over de rug. Ken je eigen grenzen én vooral ook die van je collega’s. Dan blijft daten op de digitale werkvloer voor iedereen leuk!

Ook wat extra liefde in jouw organisatie?

Wil jij jouw medewerkers ook de kans geven de liefde te vinden op de werkvloer? Neem contact op voor meer informatie.

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact