Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

a&m impact op Hét Nationaal Congres Online Verbinding

Op dinsdag 9 april 2024 zijn wij weer aanwezig op Hét Nationaal Congres Online Verbinding. Met al onze kennis van digitale communicatie in de zorg weten wij inmiddels best wel goed welke uitdagingen er spelen in de zorg én hoe een sociaal intranet hierbij kan helpen. Tijdens onze interactieve sessie neemt onze relatiemanager Pieter Lohuis de bezoekers mee langs verschillende uitdagingen. Als bezoeker bepaal je zelf wat aan bod komt.

HÉT NATIONAAL CONGRES ONLINE VERBINDING

Tijdens Hét Nationaal Congres Online Verbinding worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van sociaal intranet, digitale werkplek en hybride werken besproken. Organisaties vanuit diverse branches nemen je mee in hun platforms, processen en werkwijzen. Dit jaar nemen wij deel met een eigen presentatie verzorgt door onze relatiemanager Pieter Lohuis. In zijn rol spreekt hij gedurende de week verschillende zorgorganisaties over wat er bij hen speelt. Waar lopen ze tegenaan? Welke trends zien zij in de zorg? Wat horen ze vanuit de organisatie? Wat werkt eigenlijk beter dan verwacht en willen ze uitbreiden?

Al die informatie en kennis neem hij mee naar a&m impact om met het team (en de zorgorganisatie) te bespreken welke oplossingen er mogelijk zijn. Maar uitdagingen hoef je niet direct met een digitale communicatieoplossingen op te lossen. Soms is een verandering in werkwijze of benadering al genoeg. Ook daar hebben wij wel wat tips voor. In deze sessie legt Pieter Lohuis 8 uitdagingen aan de bezoekers voor waarbij het intranet een rol kan spelen. Aan hen de keuze. Zij bepalen welke van deze onderwerpen aan bod komen.

BEN JE ER OOK BIJ?

Benieuwd naar de uitdagingen die wij hebben gesignaleerd en welke oplossingen er mogelijk zijn? Kom dan naar onze sessie tijdens Hét Nationaal Congres Online Verbinding, op locatie bij het Postillion Hotel te Bunnik. Een kaartje bemachtigen kan via de website van Communicatiebureau De Walvis, organisator van het event.

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact